måndag, januari 05, 2009

Dagens konstigaste...

Jag fnissar när jag läser Expressen idag, Dano Acar har tagit över den där konstiga sajten där sexdömda hängs ut, en misstänkt brottsling som lever i exil ska hänga ut andra brottslingar på nätet, verkar ju helt galet, på fler olika sätt. Och jag har inte slutat fnissa än. Acar ska visst gå länge i uthängande också både personnummer, kartor och bilder över de dömda.

Hey! Herr Acar, jag har ett förslag varför inte hänga ut dina gängmedlemmar på nätet? Det finns nog människor som anser att det är är en samhällstjänst, eller ännu bättre, kom hem och stå för vad du har eller inte har gjort...

Fast det är klart, det är ju lättare att sitta på höga moralhästar utomlands, i länder utan utlämningsavtal när man själv driver både illegala onlineapotek, inkassoföretag som "sätter fast på tröga betalare". Det sista känns ju maffia lång väg.

Den som är utan synd kastar första stenen.

Uppdatering: Jag hittade ett ännu roligare citat på svd.se,

Bara för att vi är yrkeskriminella så innebär det inte att vi inte har någon moral. Vi tar avstånd från allt våld mot kvinnor och barn.

Alltså bara för att man inte direkt utsätter kvinnor och barn för våld, betyder ju inte det att de drabbas, borde man inte ta avstånd från all våld om man nu har en moral?

Uppdatering II: Naturligtvis ska det vara "betyder ju inte det att de INTE drabbas" men det hade ni nog redan listat ut... ni är ju inte korkade.

4 kommentarer:

Björn Fridén sa...

Ska man hävda att man har moral bör man nog ta avstånd även från våld riktat mot män.

"Om ironi smakade hallon så skulle vi alla dricka smoothies nu"

Sarha sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Sarha sa...

Ja allt våld innefattar ju just "allt" våld, både mot män, kvinnor, barn, djur, träd, krukväxter (fast jag har just dödat en krukväxt här hemma, hade lite för många) osv...

Eller vadå, du kanske är ironisk nu? :P Jag är kvinna, jag förstår inte sånt... och så skrattar jag alltid för högt och pratar gärna bajs...

Josefine sa...

Jag anser att pedofiler orsakar större skandal än pengar tvätt. Men frågan är ifall man blir gladare av att veta att ens granne har suttit inne för pedofilering.. Han/hon är i så fall fortfarande sin granne. och eftesom den personen då har suttit av sitt straff så ska han "skrivas" av som brotsling hur det nu går till.. om man har mördat någon kommer man alltid betraktas som en mörkare, har man våldtagit någon, speciellt pedofiler så kommer man alltid anses som pedofil. plus att de personerna får ett exta helvete i fängelset eftersom brotslingar värkar faktis ha en moral som gäller att skydda barn eller nått sånt.