lördag, januari 31, 2009

projektledning

Jag letar efter någon bra projektledar utbildning med inriktning mot kultur, jag tror att jag behöver det efter den mest utställningsanalysinriktade curatorutbildningen, lite mer handfast liksom. Är det någon som vet om någon bra sådan? Det finns ju en i en Stockholm som jag inte kom in på nu senast, ska väl söka den igen i vår, och sen finns det en tvåårig KY utbildning, men två år... Fast sen finns konstpedogdrömmarna i bakhuvudet och gnager och jag kanske skulle göra något åt dem.

Jag hatar att känna mej såhär halv, efter flera års studier borde man väl ändå vara utbildnad till något, vad som helst, liksom. Nu har jag typ dubbel fil. kand i berättarteknik (vad är det liksom?) och filmvetenskap plus konstvetenskap och en halvdålig curatorutbildning. Eller den var väl inte direkt dålig, bara inte riktigt vad jag hade räknat med, jag hade räknat med lite mer handfasta grejer, inte bara analyser. För jag känner att jag i nuläget faktiskt inte skulle kunna fixa ihop en utställning själv, skulle inte ens veta var jag skulle börja. Vet inte ens hur man skriver ett synopsis för en utställningsidé, är det som ett filmsynopsis eller?

Och så måste jag få upp min webbplats på internet igen... men helgen ska jag nog ägna mig åt min uppsats, få se om jag fäljer med till brorsbarnen på middag imorgon, de brukar nästan alltid gå ut på att folk sitter och pratar om hur duktiga de är och jag känner mej misslyckad, som vanligt. Kanske lika bra att stanna hemma, man skriver så dåligt med sitt mosade självförtroende efter de där sammankomsterna.

2 kommentarer:

Anonym sa...

här; http://www.kulturverkstan.net/
är beläget i ett superfint gammalt fabrikhus i centrala gbg!

Sarha sa...

åh, tack, jag ska kolla upp den där!