tisdag, januari 20, 2009

Förnerkelse is the shit!

Det finns en massa saker jag förnekar i mitt liv, jag förnekar det faktum att jag inte har nåt liv egentligen, jag förnekar att jag bor i jäkla, skit Vaggeryd, jag förnekar att det finns en framtid som jag borde tänka på, jag förnekar att jag är beroende av socker (jag kan klara en dag ut socker, om jag bara vill...), jag förnekar att jag tillbringar alltför mycket tid framför TV:n istället för att saker som jag faktiskt måste göra och jag förnekar att The Stig inte är "The Stig" längre.

Säger jag att det inte är så, så är det inte så, oavsett var Aftonbladet och den där galleristen säger, man kan inte lita på konstnärsfolk, det har jag alltid sagt.

2 kommentarer:

Martin sa...

Exakt, håller helt med. Vem som helst kan ju haft en vit motorracing overall i garderoben...

Jag tycker vi fortsätter att förneka att the Stig inte skulle vara the Stig längre. Det är lättast så...

Sarha sa...

Varför skulle the stig ha en vit motorracing overall i sin garderob överhuvudtaget? Om vi nu leker med tanken att det är en människa i overallen, så kan man ju tänka sig att overallen finns i ett kostymförråd hos BBC, som alla andra kläder... Alltså, man tar ju inte hem sånt, tänk om man spiller eller nåt.

Och om nu the stig inte är en mänsklig varelse utan ett sagoväsen, då har hen ju på sig overallen hela tiden, juh! Fattar ju vem som helst, klart att den inte hänger i någon jäkla garderob.