onsdag, oktober 01, 2008

Jag vill gärna...

Jag vill gärna bli smaskens Blondinbella, alltså skriva en massa om smask och prova en massa och se när jag har blivit känd så får jag smask skickat till mej, helt gratis och så skriver jag om det på bloggen, smasket alltså. Det skulle jag gärna vilja bli. Som ett steg på vägen ska jag nu skriva lite om smask jag har provat på. Och nu tänker kanske en del av er att det inte är så himla socialistisk att säga att man vill bli köpt av stora företag och näe, det kanske det inte är, men hallå, det är smask vi pratar om! Inte mode, inte bilar, inte resturanger och krogar, inte teknik, det är SMASK och smaskindustrin blir jag gärna uppköpt av.

Vi börjar med Marabou chokladen Amigo med majs i, jag gillar den här chokladen, det är som att äta Kina-piffar fast i kakform. Däremot är ju namnet skitfånigt. Jag köpte den nästan inte pg.a. av namnet. Amigo, låter som en fånig meny på McDonalds. Amigo-chokladen får tre starka tonårsfinnar av fem möjliga.


Sommarens bästa smask är Estrellas Rosted garlic and salt chips, helt underbara chips med mild smaka av vitlök, mycket roligare smak än både Grill, Sour creme och Pepper, kanske t.o.m. godare än Franska örter, men bara kanske. Egentlgien så gillar jag inte Estrella, bara deras Ostbågar, men på sistone har jag börjat att uppskatta märket allt mer, det kan bero på just de här vitlöks chipsen... Rosted garlic and salt chips får fyra starka ensmamma hemmakvällar framför TV:n av fem möjliga.


Nu lämnar vi smasken för ikväll och istället tänkte jag visa upp mina sockar, jättesköna och varma, men man ska og inte gå med dom så mycket om man vill att de ska hålla hela vintern, det är mer "sitta ner och kura under filten" sockar. helt underbara och varma iaf, mitt bästa köp den här hösten tror jag. Ett litet minus är dock att iaf affären där jag köpte mina fanns det bara en storlek, 37-40, vilket borde betyda att det bara är damer och män med små fötter och blir frusna om tossingarna.


Sedan har jag även utökat min okidéesamling med en gul Brudorkidée, så här ser den ut.

1 kommentar:

Martin sa...

Hmmm... låter nästan som om man borde testa detta godis, kan nästan säga att dom verkar smaskens... (förlåt, jag kunde bara inte låta bli) :p

Amigo däremot är inte ett bra namn, tänk dig PR-slogan "Sugen på nåt smaskigt? Varför inte stoppa en amigo i din mun?" det blir fel på så många sätt..