onsdag, augusti 13, 2008

Karaktärsbeskriving

Jag läste en beskrivning av mej, eller iaf en sida av mej, den andra sidan är ju socialist, antar jag...

Jag har en god vän som verkligen älskar choklad, man skulle nästan kunna säga att hon ser choklad i alla dess former som en religiös uppenbarelse. Man skulle faktiskt kunna gå så långt att säga att om choklad verkligen var en religion så skulle hon vara dess översteprästinna. Hon älskar choklad så mycket så om män var gjorda av choklad så skulle hon sluta vara feminist. :p


Jag blev lite smickrad för jag älskar verkligen choklad, så mycket att jag har fått ransonera mitt chokladintag en del för att jag överhuvudtaget ska äta nånting annat. :P Det kanske inte är riktigt så illa, men nästan. Men det där om att ifall männen var gjorda av choklad så skulle jag sluta vara feminist, jag undrar om det stämmer, iaf skulle det bli bra mycket lättare att slåss mot patriarkatet, man skulle ju bara kunna äta upp jobbiga gubbslem och så var det problemet fixat!

Jag har ju mens nu, grym PMS och mensvärk, men ingen choklad och det är långt till fredag som är min smaskdag och lördag och söndag, det brukar bli mer hela helgen än bara en dag, faktisk tom jag ska vara ärlig... Inte ens nån torr liten kaka gjord av choklad finns att tillgå i det här huset och jag vet inte om jag orkar baka någon eller om det ens finns grejer hemma till det. Chokladmjölk får stilla mitt menshumör, chokladmjölk, värktabletter och självömkan.

Jag laddade ner en ny säsong av Eureka som jag tänkte kolla på efter OS, tänkte tjuvstarta lite nu, men jag får inte igång filerna. Jag har laddat ner en massa olika program som folk har sagt ska hjälpa, jag har ändrat inställningar, jag har pillat både här och där men inget funkar, jag börjar tro att min dator har fått mens också, just typiskt liksom. Idag tog jag annars ledigt från OS, tänkte kolla på handbollsmatchen vid åtta i morse men jag var så trött efter tidningsrundan att jag sov bort mej totalt och sen har jag aldrig riktigt kommit in i matchen på hela dagen, så att säga. Imorgon ska jag ta nya tag igen.


Inga kommentarer: