söndag, maj 24, 2009

Vad är det jag har missat?

En Folkpartist blev misshandlad i mitt gamla 127-hood (Skärholmen) igår under ett valmöte av "Nätverket mot Rasism". Och jag undrar vad det är jag har missat? Misstog nätverket Folkparitet för Folkfronten, de båda börjar ju på Folk... Fast jag tycker nog ändå att man både kunna skilja på Maud Olofsson och "Ut med packet", eller kanske övertolkade de Fp:s affischer att de vill skicka "packet" till Bryssel?

Hm, känns som att ju mer man tänker på det ju konstigare blir det.

För övrigt har jag ännu inte kunnat lista ut vad menas med "ut med packet", alltså, jag vet ju vad folkfronten menar, men vad menas med "ut med packet" egentligen? Vilket pack är det som ska ut vart och var har det varit inne nånstans...

4 kommentarer:

Ture sa...

Detta är fullständigt exempellöst och vad som är ännu värre är att Vänsterpartiets studentorganisation "Vänsterns Studentförbund" står bakom "Nätverket mot rasism" en organsation som nu tydligt visat en fruktansvärt antidemokratisk attityd. Helt klart är att kommunistledare Ohly inte kan fritas från ansvar för detta.

Sarha sa...

@Ture: Nja, nu tycker jag att du drar det lite fär långt, att vänsterns studentförbund har ju inte något med vänstern som parti att göra egentligen, de som är med i studentförbundet behöver ju inte ens vara med i partiet, det är ju som i alla andra ungdomsförbund och studentförbund.

Sen är det ju såklart jättetråkigt att en del vänsterungdomar inte kan respektera andras politiska åsikter, det är väl där som problemet ligger. Jag tror kanske att vissa grupperingar inom kanske framförallt vänster (och extremhögern) behöver lära sig lite grundläggande känslobehärskning och att det är roligare att debattera än att förstöra och slå sönder saker.

Sarha sa...

Sen kan jag inte heller hålla med om att vänstern är ett kommunistparti, finns ju betydligt mer vänsterpartier i Sverige och jag tycker personligen inte ens att Vänstern är speciellt socialist ens längre.

Alex sa...

Något media förstås inte nämner var att det var folkpartisten som attackerade och inte tvärt om.

Men det var länge sedan man förväntade sig sanning från det politiskt korrekta liberala medieetablissemanget som lever och frodas i lögner...