måndag, april 20, 2009

Skövde.Lund

Jag har varit lite självupptagen den senaste tiden så jag har totalt glömt bort att lägga upp bilderna från mina resor till Skövde och Lund, så nu kommer alla på en gång i ett litet mindre format (men ni kan ju alltid klicka på dom...)



Jag tjuvlyssnade på en lite kille och hans mamma när jag satt i Jönköping och väntade på det mötande tåget till Nässjö, jag fick lära mej att timret finns där för att spåren inte ska flyga bort när tågen kör på dem.



När jag sedan kom till Skövde tänkte jag gå å sätta mej på bilioteket för deras ekmöbler är de enda stället i världen jag faktiskt får något gjort, fast de har tagit bort de flesta nu, de vill ha öppnare ytor tror jag, fast jag gillar mörka, murriga biliotek bäst. Iaf så var bilioteket stängt för de byggde om så jag gick till Martin istället och åt paj och glass. Jag passade även på att klaga lite på hans soffa (ej MIO) vilket jag även gjorde första gången jag var hemma hos honom, att han aldrig liksom fixar till den...

I Ryd väntade Emil. Jag fick en 30-års present av honom, en stipp-mugg (bli inte avundsjuk nu, Pernilla) När man häller varmt i den försvinner hans kalsonger och man ser snoppen.



Sen var vi och shoppade lite med Mia och sen fick jag gå med henne hem och titta på Judas, Miffo och dricka te. Det var konstiga saker i teét, vi funderade på vad det var, men vi kom inte fram till nåt, vet ni? Det var te med citron och chilipeppar, väldigt kryddstark.



Också åkte jag hem, jag tog kort på en rulltrappa också, ni vet, jag gillar ju inte att åka i såna, men efter min vitelse i Stockholm har jag nästan vant mej, men det är läskigt.


Helt plötsligt var jag i Lund, helgen senare. Vi var i Domkyrkan och tittade och gick runt och letade efter blomsteraffär. Vi är jävligt snygga, jag och Pernilla, jag måste bara säga det... Sen fick Pernilla presenter, karl fick en han också, så han hade nåt att leka med, men Pernilla tog sönder den, så Mamma Sarha fick laga den. Vi var tvunga att prova hårbanden och leka Brittan. (om det här var en modeblogg skulle det här koret på mej vara min profilbild...)



På söndagen tillbringades den mesta tiden förför vh1, sen tog batterierna slut i min kamera :( jag fick inte någon bild på Karl, lite tråkigt. Jag och Pernilla var iaf på botaniska trädgården och på "korvstopparmuséet" Skissernas museum.

Hästhuvudet firar helg

Hästhuvudet gillar också att ta självpoträtt likt Jennie, men sen hittar den en pose, den gillar. Även ett hästhuvudet kan bli deppig en lördagkväll över att behöva sova själv. På söndagen dricker man kaffe och löser DN:s SÖndagskryss, det går sådär, det är så kluriga frågor...





2 kommentarer:

Anonym sa...

KLAPA SNEL HEST! (Jag skriver så för att flirta med piratpartisterna)/Pernilla

Sarha sa...

HAHAHAHA!