måndag, april 06, 2009

Blev jag överstimulerad i Lund?

Jag är jättetrött idag, hela dagen har jag gått runt i som en zombie och jag somnade i sängen med Silvers tass på ansiktet, men vaknade ganska brutalt efter en stund då han sträckte sig och klorna kom ut. Nåväl, jag fick inga rivsår och jag kan ju ligga och sova hela dagen. Fast jag ska nog sova snart, ändå.

Men först tänkte jag berätta lite om Lund, jag tog några kort också, men batteriet i kameran tog slut och nu kan jag inte hitta batteriladdaren, men sa jag att hittade fodralet iaf? You win some, you lose some. Iaf, Lund. Det var trevligt i Lund en massa socialister som demonstrerade, mot kapitalförvaltningsföretaget Acta, för en palestinsk stat och så försökte de sälja "Internationalen", jag kanske borde flytta dit, hitta en socialistkille med palestinasjal, ockupera ett hus osv... Jag tror det skulle passa mej, förutom att jag börjar bli lite för gammal för husockupationer kanske. Och det bästa med en vän som Pernilla är att trots att vi inte har setts sedan 2005 så kändes det som 10 minuter sedan, allt var likadant, förutom att hon var tillsammas med Karl, men jag gillar Karl, så det gjorde inte så mycket. Annars så hade hon halsfluss och satt mest innomhus och fikade och tittade på "Miami Inc" (det är lika tråkigt i Lund som i resten av Sverige kan jag meddela) och lekte med hästhuvudet. Och så åt vi tacos. Karl var i Malmö på kvällen och lekte Ninja när han kom hem, för jag märkte ingeting och jag brukar vakna av det mesta, men inte ens söndagens DN kunde väcka mej.

I söndags var vi först och tittade på Lunds snyggaste bög, som jobbar på Åhlens, sedan besökte vi botaniska trädgården och tittade på växter och sånt och sedan gick vi till "Skissernas museum" där jag skulle vilja jobba och rensa ut lite. Alltså det är ju trevligt att de vill visa upp vad de har, men när varje rum består av väggar med minst tre rader tavlor, några tavlor i taket och en massa skultpurer på golvet så blir det lite mycket. Det var lite som "Polismuseet" fast utan knappar och tv-skärmar. Sedan tittade vi på fotbolloch åt tacospaj, eller mest Karl och jag tittade på fotbollen, Pernilla var nog mest uttråkad . Sen åkte jag hem.

När jag har hittat min batteriladdare ska jag lägga upp bilder och så ska ni få se bilderna från Skövde också, snart.

7 kommentarer:

Martin sa...

Hästhuvudet? Är hon med i maffian?

pernilla sa...

Inte jag, men min kille.
Du Sarha, jag har en fin bild på de joggande människorna om du vill ha.

Sarha sa...

Det förklarar ju hur de har råd med en MIO-soffa... Ja och nappbusken!

pernilla sa...

Jag vill inte vara den som är den, men finns det en soffa som skulle duga för fröken?
nappar it is! de kommer på mail när jag orkar.

Sarha sa...

Second-hand is the shit, säger jag bara.. :P

pernilla sa...

bra, då kan du få köpa mig, när jag köper en vit fluffig skinnhörnsoffa (vuxen ala 80-tal!)

Sarha sa...

Åh, tänk dej en sån soffa i en gillestuga med träpanelsvägg... och glassbomber!