söndag, april 12, 2009

Facebook, mot fildelning men för smygrasism?

The pirate bay har en funktion där man kan länka till sin torrentfil på facebook, kul för dem, liksom, men det tycker inte facebook som nu har blockerat den. Man kan undra varför, kanske gillar inte facebook torrentfiler, eller the pirate bay.

Själv har jag börjat ett litet personligt korståg mot all smygrasism på Facebook, t.ex. gruppen med namnet, "Jag är inte rasist, men uppför dig ordentligt eller dra!". Det går dock inte så bra, jag har anmält gruppen, vad mer kan man göra? Och varje gång jag går in där så har gruppen växt. Jag tycker också ni ska anmäla den, eller iaf gå in där och titta, gå med om ni vill eller inte om ni inte vill. Jag tycker iaf att det är smygrasism, även om det inte vänder sig mot en speciell grupp så är det ju ändå ganska uppenbart mot vem/vilka personer gruppen vänder sig mot (kolla bara på videoklippen).

Men som sagt, torrentfiler från the pirate bay är inte ok, men pirate bay är ju en grupp datanördar, de kommer att klura ut sätt att gå runt den där blockeringen. Facebook vs. The pirate bay, the ultimate fight between computernerds! Fast helst skulle jag bara vilja ha dom alla nakna i min säng med en massa palestinasjalar, vad är liksom hetare än ett gäng datanördar och palestinasjalar?

Näe, nu får jag sluta med mina sexfantasier och skriva på min uppsats, har två sidor att skriva innan jag lägger mej ikväll.

3 kommentarer:

Martin sa...

Tack för dom mentala bilderna! Hur ska jag nu kunna sova med nakna palestinasjalsbärande datanördar dansande i mitt huvud? :p

Sarha sa...

hehehe, varsågod! :D

pernilla sa...

Tack.