torsdag, april 09, 2009

Dagens konstiga.

Okej, så en del människor tycker inte om lakrits, men hur äckligt kan man tycka att det är egentligen och måste man påpeka det hela tiden? Jag tycker att svaret från Ribbing är konstigt, vadå avstå från att köpa lakrits för att dejten tycker det är äckligt? Det är ju inte dejten som ska äta det. Jag skulle aldrig kräva att folk som jag dejtar skulle avstå från att äta rött kött t.ex. bara för att jag inte gör det, eller dricka alkohol, eller dricka yellow label-te som jag tycker är skitäckligt, bara de inte tvingar i mej något mot min vilja. De får väl äta och dricka vad de vill och om vi ska kunna ha ett seriöst förhållande så funkar det ju ändå inte om de eller jag ska behöva avstå från saker de inte gillar för min skull. Speciellt inte när det rör sig om mat som jag inte behöver äta och att behöva äta saker i smyg är bara larvigt. Börjar Ribbing tappa suget, hon kanske bara är lite vårtrött och har svårt att tänka klart.

Och vem åker och storhandlar med sin dejt?

3 kommentarer:

Eklindh sa...

Det är inte något fel på Yellow Label-tee. Det är gott.

Men jag var ju iallafall lite snäll och avstod från att dricka alkohol och äta kött när du var hos mig.

Fast det är klart jag äter ju mest kyckling i vilket fall som helst.

Och alkohol ville jag ju dricka men det var ju för sent. Jaja jag måste vara helt underbar man.

Martin sa...

Jag måste säga att trots att jag har en låda med Yellow-label tea här hemma så håller jag med Sarha om att det är skitäckligt och inget man bjuder andra människor på.

Yellow label är mer ett sånt där te som man som teälskare hamstrar på sig utifall att det blir ett kärnvapenkrig.

Sarha sa...

men Emil, jag förbjöd dej ju inte att dricka alkohol, det är ju inte mitt fel att fotbollen spelades så sent. Och ja, du är en underbar man, för att vara en högerbög! ;P

Och Martin, jag tänker inte ens hamstra Yellow label, om det är det enda teét som kommer att finnas kvar efter kärnvapenkriget så kan jag lika gärna vara en av de första som dör. Ända anledningen att jag står ut med Emils Yellow label är att jag vet att jag har godare te hemma.