torsdag, mars 12, 2009

Reseplaneraren

Jag har velat ha en reseplanerare ett tag nu, har inte fått tag på någon, så jag fick planera resor själv. Min resa till Lund sker den 4-5:e April och en resa till Skövde innan dess, typ den 27:e. Nu är det bara att ta sig till närmaste SJ:s försäljningsställe och köpa biljetter med mitt resegaranti-grej, d.v.s. jag måste åka till Jönköping eller Värnamo för att köpa de där jäkla tågbiljetterna. Man borde kunna köpa sånt via internet, dom kan väl ha nån kod, eller nåt annat smart, säker grej, tänk på oss på landet, för tjuven!

Nåväl, jag är astrött idag, vet inte varför men jag ska lägga mej snart och läsa teorier, yay! Imorgon ska jag baka en kaka. Och sen har jag totalt glömt bort min namnsdag idag, jaja, det är ju inte hela världen...

4 kommentarer:

anders.odman(att)gmail.com sa...

jasså så du skall till Lund... vad skall du göra där? jag håller just nu på att flytta till Lund och skall börja jobba där den 1:e april

Sarha sa...

Oj, jag ska hälsa på en gammal skövdekompis. men om du är där den 4:4-5:e så kan jag kanske trycka in dej också... :P

Ödman sa...

jo då vi lär vara där... får väll kolla med hanna också vad hon säger vi har nog lite att pilla med nyinflyttade som vi är/kommer vara.

Ödman sa...

vill du och anser att du har tid kan vi ju träffas när du ändå är här...men om vi bara skall ta en fika på stan innan du sätter dig på tåget igen eller om du skall göra ett hembesök får du bestämma själv.