tisdag, november 18, 2008

Det där med att nästan dö.

Ibland när jag springer med tidningar i trappor så tänder jag inte lyset, ska man bara in och ut och det finns fönster så ser man rätt bra, oftast, ibland kan man trilla. Är man trött så borde man verkligen tända lyset, för man kan lätt missa trappsteg, eller brevinkast. Idag var jag trött (p.g.a, sexstressdrömmar om en liberal såklart, men jag känner att jag inte rikitgt har bearbetat dem tillräkligt mycket än för att skriva om dem, och nej, det är inte den "vanliga" CUF-killen, det är mer raffinerande än så, det är en ny stjärna på himlen, en bög men från centerpartiet såklart...) men tände ändå inte lyset och höll på att dö, inte av att falla handlöst utan av skräck. Från ingenstans dök det en människa ur mörkret, jag varken hörde eller såg hen, för jag lyssnade på radio i mina snäckor och så var det ju just mörkt. Det är sällan jag blir så rädd på morgonen men jag måste erkänna att det livar ju upp ett annars ganska tråkigt jobb.

Så då är ju frågan vad jag har lärt mej idag, att alltid tända lyset och försöka ta tag i min stress så jag slipper de här sexdrömmarna med eller utan liberaler, frågan är varifrån alla dessa snuskidéer kommer ifrån. Dessutom vill jag tacka svt för en fin 30-års present nästa år, Mia och Klara är tillbaka på min födelsedag, yippie!

4 kommentarer:

mison sa...

annars verkar ju tidningsbud nästan dö av andra anledningar numera också, se upp för knivgäng. särskilt om du får för dig att gå med tidningar i örebro.

Sarha sa...

ja, är det inte det ena så är det andra...

Martin sa...

Det är väl inte konstigt att du blir stressad om du drömmer om liberaler, försök drömma om socialister med fjällrävenbyxor och palestinasjal så ska du se att du blir av med stressen...:p

Sen är det ju helt klart en sjuk människa som höll på att ta livet av dig, det är ju bara såna som går runt i trapphus utan att tända ljuset...

Sarha sa...

Intressant tanke, jag blir alltså stressad av mina stressdrömmar, hm... jag har aldrig tänkt så. jag kanske ska jobba på att tag i mina drömmar dårå, det kanske är lättare än själva stressen.