onsdag, juli 16, 2008

politisk sex

Jag tänkte att jag kunde fortsätta det här politik-temat som jag har haft den här veckan. Tidigare i veckan så blev jag ju kategoriserad som "socialist" (jag måste erkänna att jag blev lite glad, jag är ju själv förvirrad så om någon tycker att jag är socialist så är jag nog det) och beskrev mig själv som en "liberal socialist" alltså, missförstå mej rätt, jag är betydligt mer vänster än liberal, men är betydligt mer liberal än många andra socialister.

Det är ju trots allt inte så konstigt att man är förvirrad, Kommunisterna är lika naiva och trångsynta som Kristdemokraterna, Socialdemokraterna är mer moderater än Moderaterna själva som har gått och blivit ett "arbetarparti". Och Vänsterpartiet och Miljöpartiet är lika förvirrade som Centern och Folkpartiet, hur ska man kunna sympatisera med något av dom liksom?

Men tillbaka till mej, jag sympatiserar alltså med de på vänsterkanten men jag knullar de på högerkanten, frågan är varför. Fast å andra sidan jag tror att socialistkillarnan är lite för känsliga och tänker lite väl mycket på andra för min smak, liberaler och moderater däremot, de tänker ju bara på sig själva och det passar nog mej lite bättre. Ett samlag är mer än bara en orgasm brukar jag säga och det ultimata vore kanske att ha en av varje sort i sängen, en socialist för förspelet och sen får liberalen ta över själva pumpandet och sen när han är klar så går man tillbaka till socialisten för eftersmeket.

Emil (liberal) sa en gång till mej att jag behöver ha en någon som inte håller med mej för jag blir uttråkad av folk som bara håller med mej och faktiskt jag tycker det är rätt tråkigt när folk tycker som jag, finns ju inget att prata och bråka om. Men ett undantag finns, feminism, jag står inte ut med fler icke-feminist killar i mitt liv!

Inga kommentarer: