torsdag, juli 24, 2008

Gårdagens inlägg

Eftersom blogger.com inte funkade igår kväll när jag skulle blogga och jag faktiskt hade något intressant att skriva om (om man med intressant menar CUF-ordföraren, OS, Robert Kronberg och mina sex-hangups på de båda)

Jag tänkte att kanske mina sexdrömmar om CUF-ordföraren skulle lägga sig under OS för inte ens en liberal i halsduk kan konkurrera med sport. Fast nu kommer ju inte Robert Kronberg till OS och det känns lite hopplöst. Kronberg har ju varit min enda anledning till att titta på friidrott, eller ja, kanske inte den enda jag gillar gång också och stavhopp och lite annat. Men Robert är ju ändå Robert och han springer ju 110 m häck och en idrottsgren med det namnet måste ju vara värt att kolla på. Att de som springer sedan har på sig en liten kroppskondom på sig gör ju inte det hela mindre intressant.

Nu vet jag inte vad jag ska göra och utan Kronberg att se fram emot det känns hopplöst. Kanske är det enda som hjälper att jag ser till att snärja den där liberalen och knulla liberalismen ur honom, något drastiskt måste ske snart, för jag blir galen! Jag funderar på att fixa fram bilder på socialist killar med palestinasjalar (man kan ju alltid göra bildcollage) om någon vet om några söta socialister så snälla hör av er, min mentala hälsa behöver dem!

Inga kommentarer: