fredag, juli 31, 2009

Kärlek i svininfluesans tid.

Jag har funderat på det här med influensaspridning och sex. Influensan smittar ju via nära kontakt med smittade och ett råd är undvika att röra vid ögon, näsa och mun, så slipper du smittas om du råkat ta i något föremål som influensavirus nyligen fastnat på. Men jag funderar på det här med sexet, visserligen på ett rent teoretiskt plan, har ju inte inte haft sex på ett tag nu, man borde ju kunna bli smittad genom slemhinnorna en trappa ner också, genom t.ex. hevy petting (inte för att smittskyddsinstitutet skriver något särskilt om det med det kanske har mer med moral att göra...).

Det här har fått mej att fundera på hur man ska få in handtvättning i förspelet, personligen tycker jag att det ät tillräckligt med att få in kondomen idet på ett bra sätt och nu blir det ytterligare en grej, liksom. Det finns ingett bra sätt att säga "Ska du pilla på mej får du allt tvätta händerna först (jag har ju ingen aning om var de har varit)", försök själva säga det på ett kvittrande glatt sätt, det blir liksom bara fel ändå. Jag tänker mej att man istället kan säga något i stil med "Vill du tvätta händerna på mej, vi kan tända lite stearinljus, använda lavendeltvålen och gosa lite vid handfatet". Eller så kan man gnida varandras nakna kroppar i handsprit, istället för t.ex. chokladsås eller vipsgrädde.

Eller så ska man kanske ta det säkra före det osäkra och helt strunta i nära kontakter med andra, ha händerna under täcket, sätta in nya batterier i vibratorn och ägna sig åt onani tills influensorna och vinterkräksjukans tid är över.

6 kommentarer:

Martin sa...

Du kan ju säga det på annat sätt... "Jag blir otroligt kåt av att se dig tvätta händerna"... :p

Anonym sa...

men kara du, vad har man annars vatservetter till? :/ /b

Anonym sa...

läppstift check, kontokort check, nycklar check, vatservett absolut! eller "tar du med kondom, sa fixar jag vatservetten!"

Sarha sa...

Hahaha, men jag brukar aldrig ha våtservetter, fast det ska jag kanske börja med. Fast problemet återstår ju, hur får jag partnern att använda dem, eller kan jag bli lite dominant och bara dra fram servetterna och inleda en tvångsdesinfektion.

Anonym sa...

jag har borjat med vatservetter, känns så härligt punk och lundellfrihetligt liksom, som alternativ till tonic water, om man gör det till någoting naturligt kan man ju tvätta sig varje kväll och sen bara "råka" stryka lite över de manliga ljumskarna när man ska lämpa över den på nattygsbordet igen. eller skylla på att man är hypokondriker, allergisk, har en grej med vatservetter bara.

Anonym sa...

svininfluensan?