onsdag, juli 29, 2009

Ibland behövs det så lite.

Ibland är det enda som skiljer mellan totalmedvetslöshet och funktionell, 10 minuter. Jag tog den där sovmorgonen idag som jag inte tog i lördags och det behövde jag. Anledningen till varför jag behövde sova några minuter extra idag var att jag låg och funderade igår kväll, jag funderade på det här med kärlek. Jag ska vara ärlig, jag tror inte på kärlek, däremot tror jag tvångstankar och psykoser. Jag har aldrig sagt till något att jag älskar den och jag skulle ringa till psykakuten om någon sa det till mej. För hur vet man om man älskar någon eller om det bara är en tvångstanke? Grejer med psykoser, neuroser, tvångstankar etc. är ju att när man är mitt i det så upplever man det som verkligt, man vet ju inte själv att man är galen.

Hur vet man har fjärilar i magen eller bara gaser?

Hur vet man att man är kär och inte bara lite järnbrist?

Hur vet man att man har träffat sin livspartner eller bara en psykotisk massmördare?

För övrigt är en resa till Göteborg inplanerad idag, ska titta på en lägenhet på Hisingen ikväll. Undra om de från Hjällbo hör av sig. Lite dyrare bostadskostnad varje månad på hisingen, men möblerad!

1 kommentar:

Evil Runar sa...

Om du roat dig med att läsa eller kolla på Dexter så kan jag säga dig att det vet du inte. Men, för att citera sven-ingvars.
Några går en gyllne väg i solsken
Några gillar silverblänk i månsken
En del vill höra Lizst, en annan gillar twist men alla vill ha någon vän att få hålla i hand.