lördag, augusti 29, 2009

Idag

Idag ska jag flytta in i lägenheten utan frys på Hisingen, känns skönt. Igårkväll var jag ganska sur och trött och hade ingen lust alls att blogga, jag läste Beas inlägg om bloggen som håller på att bli gammelmedia och jag känner igen mej. Jag är också skitdålig på att länka och är helt självupptagen när jag skriver, fast om sanningen ska fram så är jag det AFK också, iaf för tillfället. Jag hoppas att det är en övergående trend, jag ska bara komma i ordning med mej själv först!

Alla i min klass är så jäkla sociala, jag känner att jag bara vill dra täcket över huvudet och sova lite till. Fast jag ska bättra mej nu när jag kommer in till stan och slipper pendla varje morgon. Jag ska försöka gå och titta på utställningar och sånt, har jag tur så finns det kanske någon som vill följa med, gäller bara att våga fråga. Jag känner mej som en lågstadieelev, fast jag tror att dom faktiskt vågar mer, eller inte tänker på det som en så stor sak iaf.

2 kommentarer:

Béatrice Karjalainen sa...

Skönt att det börjar ordna sig med boende. Hoppas att studierna nu blir riktigt roliga. En social klass låter väl trevligt, ta för dig och grabba tag i någon och hitta på något trevligt. Mycket roligare än att gömma sig under täcket.

Sarha sa...

Jo, men ibland blir det ju lite mycket, i onsdags t.ex. skulle vi presentera oss för varandra och säga en ny fakta om oss själva, jag började nästan att gråta, jag är liksom helt transparent nu, jag har inget kvar att berätta...