onsdag, juni 24, 2009

Idag blir det kjol och flatlinne!

Jag köpte två linnen på "Stadium", jag ser ut som en flata i dom men de är sjukt bekväma! Emil har en Nike-tröja på sig där det står "Just do it", jag kan inte låta bli att tänka att det är pik för att jag ska göra färdigt alla restgrejer i sommar. Just do it, liksom...

Och inte nog med det, jag kom ju in i Göteborg och har redan fått uppgifter därifrån som ska skrivas klart till den 10:e Augusti, suck.

Uppdrag: Redan nu vill vi att du börjar förbereda ett första uppdrag för Kulturverkstan. Skriv tre texter, som du sänder oss senast den 10 augusti:
1. En presentation av dig själv för kurskamrater, utbildningsledning och föreläsare. (Max 100 ord.)
2. En kort beskrivning av dina förväntningar på Kulturverkstan och dina mål med de två åren.
3. En reflektion omkring vad "kultur" är för dig.


Den första är väl inte så jättesvår, inte den andra heller men den tredje. Reflektera över kultur, det är ju skitsvårt, kultur är ju så mycket. Det kan ju vara vad som helst...

Idag ska vi in till staden, gå på konsthallen (skulle dit med Sara igår men de stängde viss 16.00 nu på sommaren och inte 18.00 som vanligt...) och så ska jag köpa tågbiljett hem (när jag ändå är där och det blir lite billigare) och så blir det ävl lunch på stan. Emil har till och med rakat sig, dagen till ära!

2 kommentarer:

Martin sa...

Så länge du inte ser flat ut i dom så...

Martin sa...

:p