fredag, juni 26, 2009

Halvdöd

07.03 fortsatte de att sätta upp byggnadsställningen vid grannens hus (det som brann), jag trodde det var nån katt som ville komma in och sova på sängen, men det var ingen katt utanför dörren. I mitt halvmedvetna tillstånd tog det ett tag innan jag kunde lista ut att folk som hamrar mot metall inte låter det minsta som en katt som krafsar på dörren. Nu har de slutat hamra och istället har det kommit dit en lastbil med en stor slang som kan suga upp både "vått och torrt". Låter som tusan iaf, så det borde funka fint.

Jag funderar på att gå till ICA och köpa lite godis eller nåt, lite god frukt också. Jag behöver ha nåt sött och så behöver jag ha nån mat också, nån som jag inte behöver tillaga så mycket och som inte är jobbig att äta när det är varmt. Jag skulle faktiskt kunna tänka mej en fryspizza med lite sallad till...

5 kommentarer:

Martin sa...

Grattis till att du får vara nära en renovering... :p

Sarha sa...

Skönt med helg snart... :P

Martin sa...

Du kommer uppskatta det ännu mer nästa vecka...:p

Sarha sa...

Mm, då jag ska upp mitt i natten också, ska leta u pp mina öronproppar, fast jag tror inte det kommer låta lika mycket när de hamrar i trä.

Martin sa...

Det kan förvisso vara sant men det skadar ju inte att vara förberedd, dom kan säkert låta mycket trots att det är trä dom slår i.

Å andra sidan vet vi ju vad vi ska skylla på om du är tjurig nästa vecka... :p