onsdag, februari 11, 2009

Flygplanstoaletter

svd.se skriver om det Virgin-ägda bolaget "V Australia" som nu när de ger sig in på den Australiensiska marknaden inför skilda toaletter på flygplanen.

Män träffar ofta fel och jag har ofta tyckt synd om kvinnor på flygplan, säger Brett Godfrey, vd för Virgin Blue Group till The Australian.

Borde inte den rätta toalettindelningen vara "Good aimer", "Bad aimer", undrar jag? För det är väl inte alla män som siktar fel? Det kan vara rätt äckligt på damernas toa också, eller menar de att kvinnorna är så känsliga att vi inte skulle klara av lite piss på toaletten? Männen kan ju uppenbarligen stå ut med det, varför skulle inte vi kunna det? Och alla de som känner att de inte direkt tillhör något kön överhuvudtaget, vilken toalett ska de välja? Eller ska de helt enkelt välja ett annat bolag? Könsindeladetoaletter känns lite gammalt, tycker jag. Fast den första tanken som slog mej var vilken toa man skulle välja om man skulle ha sex med någon av det andra könet, de kanske skulle ha en tredje toalett för par...

2 kommentarer:

Ewa sa...

Man undrar ju om de inte borde ha viktigare saker att satsa på. Alkolås på planen kanske?

Sarha sa...

Hahaha! Precis, eller förbud mot att flygvärdinnorna strippar i cockpiten...