torsdag, februari 04, 2010

Så skönt med torsdag idag, redovisade mina layout-grejer, Det gick hyfsat, jag är ju egentligen inte så intresserad av layout alls. Typografi kan jag nörda in på, uppenbarligen, men grejen är ju att den inte ska synas för då är den dålig, vilket gör att man får väldigt lite cred för den. Och jag hade inte lagt ner så mycket tid på typografin den här gången, orkade bara fixa bra typsnitt och lite avstånd, inga avstavningar, som jag oftat stuntar i att ha överhuvudtaget med resultatet av fula hopp i högermarginalen. Har man tid och vill ha det perfekt så sitter man och går igenom texten och avstavar där det behövs för att slippa de flesta hoppen, men den här gången fick det vara både i rapporten och på DVD-omslaget.

Förresten, vill ni se rapporten så finns den att ladda ner här. Vi var tvungna att lägga upp den på nätet för det var strykande åtgången på blädderexen och vår folder under presentationen på stadsmuseet igår kväll.

Om man skulle göra lite té och läsa några kapitel ikväll. Jag borde egntligen diska, men jag har bara skola mellan 14-16 imorgon, så jag har ju hela förmiddagen på mej.

Mest orolig är jag att han som bodde här förra året ska ringa på ikväll också, har varit här flera gånger och undrat om det har kommit någon post till honom (han hade visst tappat bort sitt id- och bankkort och de hade skickat nytt till den här adressen) jag har sagt att jag hör av mej om det kommer något, det kommer liksom inte att komma nåt, eftersom hans namn inte står på dörren... Men han kommer hit ändå och jag börjar tröttna, jag funderar på om jag ska börja hantera honom på samma sätt som jag gör med hyresgästföreningen, helt enkelt inte öppna. Det är å andra sidan rätt svårt att låtsas som man inte är hemma här eftersom det är så lyhört så man måste vara rätt tyst. Annars funkar det ju också att låtsas duscha, då går de ganska snart när de hör vattnet. Tänk att det ska vara så svårt att inte bli störd när man bor i en lägenhet utan porttelefon i ett hus med bara porttelefon, det borde ju vara det enklaste som finns juh!

2 kommentarer:

Martin sa...

Får hoppas att han inte har nyckeln kvar bara...

Sarha sa...

Det har han inte... han har iaf inte använt någon...