tisdag, november 01, 2005

idag...

Just nu lyssnar jag på Radio Qult, det är, så där bra, hoppas jag var liiite bättre när jag sände. Jag tror att när man lyssnar på såna här "skit snacks" program, spelar det stor roll om man gillar människorna som pratar eller inte. De här som pratar nu t.ex. är ganska tråkiga och ämnen de pratar om är också lite tråkiga, dessutom sluddrar dom. Å andra sidan var jag lika dålig när jag började sända (så dom har ju framtiden för sig) och mina program kommer nog att gå till historien som de mest flummiga ostrukturerade och tråkiga programmen i historien.

Jag önskar att jag var rolig och sa roliga saker, och kunde göra ett humorprogram som typ "Roll on" i P3. Dom pratade om önskningar idag i R.Q, om man fick en önskning, vad skulle man önska sig då, jag skulle önska att jag var rolig och kunde få människor att skratta för det är nog det svåraste jag vet och det mest ångestframkallande. Plugga är också något som framkallar ångest och det ska jag göra nu, sen ska jag nog fantisera lite om min snygge granne det är inte ångest framkallande.

1 kommentar:

pernilla sa...

Men Sarha då, allt jag lever för är ju att få skratta åt dig, du är ju by far en av de roligaste människorna i hela världen. Eller så suger min humor.