fredag, augusti 25, 2006

en liten text om Barbie

Jag läste om Barbie i aftonbladet och tydligen är hon ingen flata...

Men det var inte det som jag tyckte var intressant utan det som talesmannen säger "Vi kommer att stämma henne och hoppas att det lär folk en läxa. Dessutom är Barbie 46 år gammal och förtjänar respekt" och så det sista citatet, "Barbie är en mycket proper unga dam och hon är inte alls glad över att bli porträtterad som något hon inte är". Alltså det kanske bara är jag, men jag trodde faktiskt att Barbie var en DOCKA och ingen "proper ung dam" och om hon nu är 46 år, borde hon då inte klä sig som en 46-årig dam, istället för som en tonårig slampa? Dessutom kan man verkligen kalla en 46 åring för ung dam?

Jag tänkte också på att jag nog inte alls visade mina dockor den respekt dom förtjänade när jag var liten och lekte med dem, därför skulle jag nu vilja ta tillfället i akt och säga förlåt för allt elakt jag gjort. Förlåt till min sminkdocka som jag inte bara målade ansiktet i alla färger som jag hade touchpennor i som inte gick att tvätta bort, dessutom förstörde jag hennes hår innan jag klippte bort det mesta av det och sedan slängde henne i soptunnan, förlåt!

Förlåt också till mina barbiedockor som vid upprepade gånger blev mördade då jag slängde ut dom genom fönstret på 2:a våningen systematiskt. Förlåt till dockan jag glömde på campingen under vår husvagnssemester i Köpenhamn. Förlåt till dockan jag slängde i ån, förlåt till er dockor som jag ibland satte på fula kläder bara för att skratta åt er, förlåt att jag var allmänt vårdslös och ibland även rent våldsam i min behandling av er, förlåt så hemskt mycket!

Dessutom vill jag också ha jobbet som talesman för någon som inte finns, har inget könsorgan och är gjord av 100 % plast, typ Ken...

4 kommentarer:

trasa sa...

Hm, får man föreslå att du blir talesman för den "rått manlige krisstdemokraten"?

Eklindh sa...

Du kan få bli talesman för mig. Jag har nästan inget könsorgan, ch jag finns nästan inte alls

sarha sa...

trasa: tja, han finns ju i alla fall inte...grejen är att jag skulle få alla att hata den personen jag var taleskvinna för!

Emil: alla hatar redan dej ;P så jag vet inte vad jag skule kunna tillföra...

trasa sa...

Om du får alla att hata en kristdemokrat förstår jag inte problemet...

Föresten, har en onanilänk till dig: http://andurs.wordpress.com/2006/08/28/onani-i-d-dur/