måndag, augusti 28, 2006

bullar!

oj oj oj...jag älskar hembakade bullar, synd att de enda ställerna man kan få tag på det nuförtiden är hemma hos mamma eller i kyrkan, men nu kan det vara slut på det också...iaf i kyrkan. Bullshit var ordet!

Jag funderar på om jag kanske skulle hitta på nåt gott till Tv-kvällen imorgon, men jag vet inte vad, kanske baka bullar. Idag skulle jag ha seminarium, men så när jag skulle logga in till chatten så kom jag inte ihåg lösenordet längre, jag börjar bli gammal. Fast det är klart jag har inte använt det på hela sommaren och jag har ju faktiskt kvar mejlet där det står i, fast det mejlet är på studentmejlen här i Skövde och jag kommer inte in på den längre för jag kunde inte byta lösenord i tid. Lösenord... visst är dom bra att ha, men jobbiga att komma ihåg och en del måste man ju byta hela tiden så man blir helt knäpp och sen vet man inte vilket som är vad liksom, it sucks being a girl with passwords!

3 kommentarer:

trasa sa...

De borde faktiskt inte få sälja bullar. Bullar är för viktiga för det. De borde tvingas att GE BORT dem.

Så, där har du en rejäl åsikt. Nåt mer du vill att jag ska lösa här i vår sargade värld?

trasa sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Eklindh sa...

Är det kanelbullar så är det helt okej om dom är hembakta är det något annat så skall det förbjudas eller iallafall få någon extra skatt på bullbak