torsdag, juni 12, 2008

sagan om flickan, silikoner och interligensen

Det finns en flicka här i Vaggeryd som har opererat brösten, det finns flera, men den här sagan handlar om en speciell. Flickan var aldrig någon av de mest begåvade flickorna, men kan säga att hon var som många PET-flaskor, pantad och många var de människorna i byn som delade denna uppfattning. Men flickan var blond och hade pojkvän så hon var glad ändå.

En dag bestämde sig flickan för att opererar brösten, de skulle bli gigantiska, de största bröst som byn hade sett! Hon införskaffade silikon, eller saltlösning eller vad det nu är de fyller brösten med och oj, vad stora de blev! och helt plötsligt ändrade en stor del av den manliga befolkningen åsikt, nu blev flickan plötsligt jättesmart! Nu hade hon plötsligt jättestora bröst och en stor hjärna som sa en massa kloka saker och alla män/killar/pojkar förundrades. Och flickan som fortfarande var blond och hade pojkvän och stora bröst var fortfarande glad.

Sensmoralen i denna saga är att om du har ju jättestora bröst så är du smart, för opererar inte brösten, det gör bara de smarta. Jag är smart men har ändå inte opererat mina bröst, men dom är stora ändå! Om du känner dej förvirrad och inte får det att gå ihop så borde du nog operera brösten.

Inga kommentarer: