tisdag, februari 14, 2012

Återkomsten?

Man skulle kunna säga att jag har haft en bloggpaus i 13 månader. Man skulle också kunna säga att jag inte har haft något att skriva på 13 månader. Vad man än säger så kände jag ändå att det var dags att blogga lite igen. Inte för att jag har något speciellt att säga utan mer för att jag har på senaste tiden börjat sakna bloggen, på ett helt platoniskt sätt såklart!

Men vad har då hänt under de här 13 månaderna? Jag har tillbringat den mesta tiden på Institutionen för Fysik på GU. Det har varit både upp och ner, mest ner kanske. Det är en av anledningarna till att jag inte har bloggat, jag vill inte blogga när jag är så frustrerad och okonstruktiv. Jag är ändå övertygad om att tiden på fysik har varit givande och att jag har lärt mig en massa som jag tids nog också kan uppskatta, när jag har fått lite mer distans och erfarenheter.

Nu är jag arbetslös och letar jobb men det dyker nog upp nåt snart, kanske. Tills dess försöker jag göra det bästa av situationen. Gick på filmfestivalen i år, det har jag varken haft tid eller råd med tidigare. Såg kanske inte så många filmer(många biljetter var slut när jag skulle köpa), det var dock några bra filmer och det var framförallt trevligt att varje dag gå på bio!

På lördag ska jag på teater igen...

1 kommentar:

Åsa sa...

Vad ska du bli när du blir stor då?