söndag, januari 16, 2011

Myror överallt

Ni vet rastlösa barn som har myror i kroppen? Eller vad säger man egentligen? Jag kom på idag (fråga mej ej varför eller var) att jag har ingen aning om hur man låter som en bil eller flygplan, ni vet som man kan leka när man matar barn. Jag skulle bara kunna göra Stålmannen och hur kul är den en hel måltid? Det bästa med småbarn skulle väl vara att de egentligen inte äter så mycket så det kanske inte blir så många ändå.

Det var inte om barnmatning jag skulle skriva egentligen, det var om myror. Det känns som att jag har myror överallt i min kropp inklusive hjärna. jag känner mej rastlös. Samtidigt som det inte känns så, jag känner mej trött, matt och blasé.

Jag känner mej fastklämd, som att jag inte kommer vidare i tanken. Jag borde kanske ägna mej åt lite kreativt skrivande, då kanske det där andra skrivandet går lättare? Jag har lovat mej själv att ta bättre hand om mina fötter i år kanske borde jag också ta bättre hand om min hjärna. Men sen när jag tänker på det så blir jag matt igen.

Jag skulle ha skrivit klart bildanalyserna i helgen, har inte skrivit ett ord.

Inga kommentarer: