fredag, september 10, 2010

Kick-offen som var.

Jag måste vara världens mest tråkigaste människa, jag insåg det på spårvagnen hem efter discobowlingen (som för övrigt var roligt i ungefär 35-40 minuter). De andra gick till Kellys jag åkte hem för att äta macka och sedan sova. Idag påpekade en klasskamrat att jag inte har några synliga laster och att det är lite otäckt. Inga synliga laster och åker hem halv tio en fredagskväll för att sova, jag måste ju vara en av världens mest tråkigaste människor och det gör mej faktiskt ledsen, jätteledsen.

Jag vill ju inte vara tråkig, men jag blir så jäkla självmedveten med en massa folk omkring mej och det i sin tur är utmattande. Fast skulle det hjälpa om jag hade lite fler laster? Sen hjälper ju inte mina sociala fobier heller, fast får jag ju bara lära mej att leva med.

Nånstans kan jag förstå de som väljer att fly på olika sätt, genom att isolera sig eller vad som helst. Men för mej skulle det betyda att jag skulle ta den lätta vägen, göra det för lätt för mej liksom. Och jag gör det ju också hela tiden, på mitt egna sätt. Men det känns samtidigt som ett misslyckade för nånstans har jag ju ändå bestämt mej att inte smita undan, att leva med paniken och känslan av att man är obekväm, lite felplacerad, lite utanför det som händer. Vem har sagt att det ska vara lätt att leva? Det är ju svårt och vissa är det skitsvårt, men det är ju bara att klara av det med de förutsättnngar man har.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men hallå...
1. "Du är inte 20 längre"
2. Jag väljer också tidig hemgång före utekväll anyday, utan att för den sakens skull ha någon fom av social fobi. Det är faktiskt normalt att inte orka med oljud och fulla människor.
3. Du är en av de absolut roligaste jag känner.
/Pernilla

Sarha sa...

Men hallå!
Tack så mycket! Du är en av de roligaste jag känner också! Och ja, jag vet jag är inte ung längre och så, men ibland tänker jag att jag säkert hade stått ut längre om jag inte hade behövt tänka så himla mycket på allt annat. Fast jag vet inte, jag är ju den jag är oavsett vad jag sitter och tänker på.

Lena sa...

Sarha. Hur fan kan du sitta och prata om mina problem i din blogg och samtidigt namnge mig? Du får absolut tycka precis vad du vill om hur jag hanterar olika saker men det här kändes bara respektlöst.

Sarha sa...

Förlåt Lena, det verkligen inte min mening att såra dig på något sätt och vis.