söndag, mars 07, 2010

Det där med veckonummer och hårfärg

Jag vet aldrig vilken vecka det är och ibland vill man ju veta. Det enda jag vet är att sportlovet är vecka sju, om man bor i rätt del av landet alltså, för inte det stämmer ju överallt.

Jag dock att nästa vecka oavsett nummer är smockfylld med grejer, först kommer 8 Mars och det ska firas med lite cello, lite dans och lite konsthall. Sen kommer tisdag med veckans första inlämning. Det är då dags att lämna in grupparbetet, på torsdag blir det presentation av arbetet och på fredag ska LIA-planen in. Det räcker visst inte med att skaffa en plats, näe, man ska skriva om det både före och efter. Efter går väl an att skriva en rapport för då vet man ju vad man har gjort och så, men före. 1-2 sidor ska planen vara, inte så mycket, men jag vet ändå inte vad jag ska fylla den med och det är nästan svårast, när det inte är mycket text som ska skrivas men man har liksom bara några rader att komma med. Jag skulle kunna köra med ett mer poetiskt upplägg av texten som dikter med radbrytningar.

Nåväl, jag tror att jag ska börja med att fixa utväxten på mitt hår först, innan jag blir för trött och irriterad för det. Det krävs ju nämligen lite tålamod när man jobbar med hårfärg...


1 kommentar:

Oa sa...

Internet har svaret: http://www.vecka.nu/