fredag, mars 31, 2006

en annan slags ångest

Åh, ångesten har blivit total, men det är en annan slags ängest, en som jag inte har kontroll över. Jag har lagt mitt liv och min heder i en annans händer, ett par händer jag inte skulle överlåta något värdefullt till alls. Jag väntar på att händerna ska tappa mitt liv i golvet så att det ska gå sönder och inte kunna lagas, inte ens med superlim.

Kan sannorlikheten någonsin vara negativ, alltså att det är en negativ sannorlighet att något händer? Det går jag runt och funderar på i dessa vårtider, har något ett svar på det?

Jag har tjuvplockat snödroppar och köpt en bukett vita liljor jag väntar på ska slå ut, nu får det fan i mej sluta snöa. Jag blir ju bitter, för faaaen!

söndag, mars 26, 2006

en natt i misär

det började när efterfesten kom hem, dom lät, jag sov. Jag bad dom att vara tysta, det var dom, i tre nanosekunder. Jag bad dom vara tysta igen efter en stund, dom började skrika istället. Jag började gråta, i min säng. Efter tag går alla, det är bara snygge granne, en annan granne och en tjej kvar. Jag tänker att lite te brukar alltid lugna ner mina nerver, går ut och ska värma tevatten. Den snygge grannen hånglar med tjejen. Den andra granne tycker att jag ska titta på, det tycker inte jag. Nu går visst båda in till grannen, jävla skit! Är det det här som kallas för toryr? Det känns så....

lördag, mars 25, 2006

statistik

Jag hörde förresten ågot roligt på tv:n idag, kollade på "cbs 60 minutes" och där var det ett inslag om homosexualitet och enligt statistiken så ökar möjligheten till homosexualitet ju fler äldre bröder man har. Om man är äldst är det 2 % möjlighet och sedan ökar det med en tredje del efter varje bror, fast det gällde bara killar och bara högerhänta, inte flator och inte vänsterhänta alltså. Weird är bara förnamnet...

lördag med Sarha

jodå, så nu är det lördag. Ikväll ska mina kompisar på nånslags flatsammakomst (även kallat flatfest) det vill jag inte gå på och dom vill nog inte att jag ska komma, så det går på ett ut! Min korridor ska ha nånslags sammankomst (även kallat fest) så jag ska låtsas att inte vara hemma. Om min snygge granne läser det här så vill jag bara säga att du är välkommen hem till mej och min chokladpudding ;-)! Jag funderar på vad jag kan göra här innestängd på mitt rum hela kvällen, mer än att äta chokladpudding förstås! Funderar på att kanske glamma till det och ta på mej min fina klänning och "göra mej fin" för mej själv. Eller om jag ska snuska till det och kleta in min nakna kropp med chokladpuddingen och sen slicka av den, om jag blundar så kan jag låtsas att det är nån annan som slickar. Eller så kan jag bli helt wild and crazy och skriva ett referat eller två... vi får se hur det blir.

Jag ska iaf snart ut och gå en sväng tror jag, sen ska jag bunkra upp härinne med allt jag kan behöva ikväll/natt från mitt köksskåp där ute. Om jag går ut och hämta grejer så har jag förstört hela tanken med att "inte vara hemma" juh! Idag är det våffeldagen förövrigt och solen skiner så där otäckt mycket. Det mest spännande som har hänt idag är att jag visade mina frön som börjat gro för min snygge granne, det är tur att jag inte har majs som tänder brukar jag tänka när jag har en dålig dag /Jan Stenmark. Jag skulle bara vilja kramas med nån!

"I wish I was born as a man so I could learn how to stand up for myself" /Martha Wainwright

måndag, mars 20, 2006

idag skiner inte solen, det snöar, skönt, nu kan jag skriva bildanalys!

söndag, mars 19, 2006

nu ska vi se...

ibland när jag har försökt blogga så har jag skrivit en massa bra saker och sen blir min dator dum och all min text försvinner, då blir jag sur och struntar i att skriva igen, få se hur det går idag. Iaf, det var ett tag sedan sist jag skrev men inget speciellt har hänt, så ni har inte missat så mycket!

En rolig sak som hände i fredags var att en granne kom med förslaget att jag skulle flytta in hos min snygge granne (för att han har en massa plats inne hos sig) tyckte jag lät bra och passade samtidigt på att vidareutveckla idén, genom att föreslå att jag betalar hyran i natura d.v.s. lättare hushållsarbete och sex. Om jag flyttade in hos honom skulle det vara bra på flera sätt, 1, HAN får sex (alltså jag bryr mej ju inte så mycket om det där nu för tiden...) 2, han är inte hemma så mycket, vilket betyder att jag får rummet för mej själv ganska ofta, dessutom är han uppe på nätterna och då sover ju jag, och så sover han när jag är vaken, perfekt! 3, han äter inte så mycket, elelr avancerat, vilket betyder att jag slipper laga så mycket mat 4, eftersom han inte är hemma blir det inte så mycket att städa heller. Jag har inte vågat framför förslaget till honom än, man kanske bara skulle ställa in sina grejer hos honom nån dag...

Idag kom våren hit, så jag har sått frön, eller rättare sagt, våren kom för att jag sådde från, en massa örter, ville så tomatfrön också, men hade inga hemma. I sommar ska jag flytta till andra sidan Boulongerdammen, in till Jennie, så min mamma frågade om jag var lesbisk, vet inte hur jag ska övertyga henne om att jag inte är det, kanske om jag flyttar in till min snygge granne istället, jag vet inte.

Det är fem månader sedan Nisse flyttade till paris och jag pratade med honom och ett år sedan jag träffade Daniel på Erikas födelsedagsfest. Det känns bra att vara ensam, fast jag saknar Nisse, att prata med honom om alla dumheter jag gör hela tiden. Funderar på att åka till Ronneby och hälsa på Micke och ta en fika med Lenneer, fast jag vet inte, få se.

Annars så läser jag en massa om feminism och sånt, till skolan, funderar på att söka konstvetenskap C till hösten, men jag vet, vill ju ha ett jobb också, hoppas jag hittar nåt snart! I maj får jag betala två hyror, dels hit och dels till jennie, hoppas jag har fått pengar av ll tills dess, men hon har nog glömt bort att hon lånade mej pengar och jag tycker det är jobbigt att på minna folk om sånt, vilket moment 22 jag har hamnat i!

i dag skiner solen ska nog ut och gå en sväng sen, när solen gått ner det är säkrast så. Jag kan inte skriva bildanalys när det är så fint väder ute, fast jag vill inte åka pulka heller, vet inte vad jag vill. Men jag vet att jag inte ville att Carola skulle vinna igår, men det blir sällan så som jag vill. Nu ska jag gå och äta en ganska äcklig färssås jag har gjort, vi hörs!