söndag, mars 19, 2006

nu ska vi se...

ibland när jag har försökt blogga så har jag skrivit en massa bra saker och sen blir min dator dum och all min text försvinner, då blir jag sur och struntar i att skriva igen, få se hur det går idag. Iaf, det var ett tag sedan sist jag skrev men inget speciellt har hänt, så ni har inte missat så mycket!

En rolig sak som hände i fredags var att en granne kom med förslaget att jag skulle flytta in hos min snygge granne (för att han har en massa plats inne hos sig) tyckte jag lät bra och passade samtidigt på att vidareutveckla idén, genom att föreslå att jag betalar hyran i natura d.v.s. lättare hushållsarbete och sex. Om jag flyttade in hos honom skulle det vara bra på flera sätt, 1, HAN får sex (alltså jag bryr mej ju inte så mycket om det där nu för tiden...) 2, han är inte hemma så mycket, vilket betyder att jag får rummet för mej själv ganska ofta, dessutom är han uppe på nätterna och då sover ju jag, och så sover han när jag är vaken, perfekt! 3, han äter inte så mycket, elelr avancerat, vilket betyder att jag slipper laga så mycket mat 4, eftersom han inte är hemma blir det inte så mycket att städa heller. Jag har inte vågat framför förslaget till honom än, man kanske bara skulle ställa in sina grejer hos honom nån dag...

Idag kom våren hit, så jag har sått frön, eller rättare sagt, våren kom för att jag sådde från, en massa örter, ville så tomatfrön också, men hade inga hemma. I sommar ska jag flytta till andra sidan Boulongerdammen, in till Jennie, så min mamma frågade om jag var lesbisk, vet inte hur jag ska övertyga henne om att jag inte är det, kanske om jag flyttar in till min snygge granne istället, jag vet inte.

Det är fem månader sedan Nisse flyttade till paris och jag pratade med honom och ett år sedan jag träffade Daniel på Erikas födelsedagsfest. Det känns bra att vara ensam, fast jag saknar Nisse, att prata med honom om alla dumheter jag gör hela tiden. Funderar på att åka till Ronneby och hälsa på Micke och ta en fika med Lenneer, fast jag vet inte, få se.

Annars så läser jag en massa om feminism och sånt, till skolan, funderar på att söka konstvetenskap C till hösten, men jag vet, vill ju ha ett jobb också, hoppas jag hittar nåt snart! I maj får jag betala två hyror, dels hit och dels till jennie, hoppas jag har fått pengar av ll tills dess, men hon har nog glömt bort att hon lånade mej pengar och jag tycker det är jobbigt att på minna folk om sånt, vilket moment 22 jag har hamnat i!

i dag skiner solen ska nog ut och gå en sväng sen, när solen gått ner det är säkrast så. Jag kan inte skriva bildanalys när det är så fint väder ute, fast jag vill inte åka pulka heller, vet inte vad jag vill. Men jag vet att jag inte ville att Carola skulle vinna igår, men det blir sällan så som jag vill. Nu ska jag gå och äta en ganska äcklig färssås jag har gjort, vi hörs!

1 kommentar:

Jennie sa...

jag har läst din blogg... så, nu vet du det.. :)