måndag, juli 17, 2006

det är nog dags nu

Jag tänkte att nån borde starta ett forum för oss dagdrömmare, kan ha en speciell del för oss som fortfarande är kvar i fjortisstadiet och som dagdrömmer om div. kändisar. Jag vaknade kallsvettig en natt och insåg att jag har dagdrömt om Robbie Willimas så gott som dagligen sedan jag var 14 år, det blir halva mitt liv nästa år. Faen, att man ska vara så jäkla patetisk!

på torsdag går nog lasset tillbaka till Skövde och till mitt gröna nya fina rum. Jag tänkte att mina färger och mönster kommer att bli en fin kontrast till Jennies tråkiga enfägade vinröda saker "för att det är så stilrent och snyggt". Snyggt up my ass säger jag, man blir inte mer "arty" för att allt är vinrött, man blir bara mer som alla andra... Det värsta är dock att det kommer att bli en vis övervikt av IKEA-möbler i mitt rum, för er som inte redan visste gör IKEA-möbler mej deprimerad, men som tur är bor jag bara på andra vånignen så när jag hoppar så överlever jag med största sannolighet, så ni behöer inte vara oroliga!

5 kommentarer:

Eklindh sa...

Du har ju mig. Då kan man inte bli deprimerad. Jag är ju som IKEA kaninen

trasa sa...

Fast du kan ju lägga nåt himskans obekvämt på marken, som en spikmatta eller så, så kan det nog gå vägen från första våningen också.

sarha sa...

emil, jo, nog är du som kanin alltid....

trasa, åh, tack för tipset!

trasa sa...

Kanin? Äter han sallad? :-)

sarha sa...

åh, du är så oskyldig och orörd... jag gillar det :)