måndag, maj 12, 2014

Det är med att ta tag i sig själv.

Förra sommaren satte jag upp en mål utifrån mottot, bättre att göra litet än inget. Jag skulle klara springa/jogga oavbrutet minst 1 km och jag klarade det, knappt visserligen, men det räknas ju ändå! Så nu försöker jag bygga vidare, springa lite längre varje gång, en lyktstolpe i taget typ och jag nästan dör varje gång (jag springer dock bara gånger i veckan, så jag överlever). Jag sprang ganska mycket när jag gick på högstadiet/gymnasiet och jag fattar inte nu hur jag klarade det. Iiofs var jag väldigt målmedveten att gå ner i vikt då, kanske lite för mycket periodvis när man ser tillbaka på det...

Idag var iaf en joggdag, men jag ville inte jogga alls egentligen så det blev lite gång och lite jogg blandat och sen kom ösregnet så jag tog mej hemåt. Men jag tänker att det är okej det med, jag räknar det som jogging ändå, för det är ändå bättre att göra lite än inget!

Jag tänker också att jag borde tänka så oftare eftersom jag verkar fastna ibland i att inte göra något alls och sen aldrig riktigt komma igång. Men det är något jag får ta tag imorgon, eller nästa vecka, kanske kan vara denna sommarens mål! ;)

Inga kommentarer: