måndag, september 04, 2006

bitter

Jag är så trött på valrörelsen som den är nu, alla partier spionerar och förstör för varandra, "politiska" bloggare drar sig inte för att skriva vare sig det ena eller det andra om varandra, om partier, om vem som helst som förekommer i välrörelsen och media sväljer allt med hull och hår. Journalistik? Absolut inte! Vad folk verkar ha missat är att bloggare inte är journalister utan just bloggare, de säger det de tycker, sprider rykten, ljuger och allt annat som vanliga människor gör men som journalister INTE ska göra. Kan inte journalisterna göra det dom får betalt för, det jag betalar dyra tidningsprenumerationer för dvs. hitta nyheter, gräva, ifrågasätta, inte bara sitta och läsa bloggar hela dagarna?

Och så allt det andra som händer, infiltrering, spionage, smutskastning osv. Va faen, antingen så har man en bra politik som man gillar och VERKLIGEN tror på och då räcker den, då behöver man inte hålla på med allt det andra eller så får man helt enkelt skaffa sig en sådan, om man nu ska engagera sig politiskt. Jag förstår den som inte tänker rösta i det här valet, för mycket har hänt, för många gränser har överträtt. Hur ska man kunna lita på nån överhuvudtaget, alla håller ju på med tjuvknep verkar det som och Lejonborg blir lika upprörd hela tiden... Men ojdå, sen avslöjas LUF och Lejonborg förlorar all trovärdighet han någonsin hade och dom stackars LUF-bloggarna har inget att säga, för dom kan ju kritisera sig själva, eller?

It sucks being human!

4 kommentarer:

trasa sa...

Luffarna är rätt slitna nu förtiden...

Eklindh sa...

Vi är inte slitna. Nu kör vi järnet.

Och Sarha läsa tidningar? Om jag minns rätt så är det mest Metro som finns hos dig och den är gratis. Så du betalar väl inte deras lön?

sarha sa...

jag prenumierar faktiskt på DN när jag har råd, något jag inte har nu...men en årsprenumation vill jag gärna ha i julklapp ;)

Dessutom håller jag nog med Trasa, ni är rätt slitna...hoppas bara att det lönar sig söndag... eller inte, då blir jag glad!

sarha sa...

och om jag ska vara ärlig så tar jag metro bara för korsordet, sudokuns, horoskopens och tv-tablåernas skull... resten läser jag ju knappt ens