måndag, april 10, 2006

ARG!

Jag är varken ledsen eller grinig, jag är arg. Riktigt jäkla urförfannad på min korridor och mina "när jag blir full beter jag mej som 19-åringar som just flyttat hemifrån"-grannar. Jag blir arg för jag visar dom en massa hänsyn, respekt och översseende när dom inte visar mej någon. Ok. för nån fest då och då, men hela tiden, nästan varje helg och bara skita i om man skriker eller spelar hög musik eller vad som helst kl. 3 på morgonen.

För att ta det hela från början, i lördags hade de efterfest här, igen, och dom störde igen. Jag bad en granne gå ut och be dom vara tysta för jag orkade inte, jag höll på att totalt bryta ihop (vilket jag också gjorde lite senare på natten). Han gick ut och det blev tjafs för "man får tåla sånt om man är student" och så var det ju lördag... Inte för att det blev så mycket tystare, men lite iaf, jag kunde ändå inte somna igen. Jag gick och å gå vid 6-tiden, behövde luft efter mitt totala psykbryt. Dom höll på fortfarande och en granne sprang efter mej och frågade "om det varit jobbigt?" Jag var så arg, kunde inte svara honom utan att börja gråta eller nåt så jag bara gick.

Senare på dagen när jag hade varit hos Jennie och kollat på film och ätit pizza var han och en tjej ute i korridoren. Dom bad om ursäkt för att dom "var lite högljudda", jag tyckte att det var konstigt sagt, lite högljudda... hmm... Killen sa att jag skulle skaffa öronproppar och sånt och då blev jag riktigt arg, så jag bara slängde igen dörren. Orkade inte ens kommentera det. Va fan, ska jag verkligen behöva sova med öronproppar varje helg? Menar han verkligen det? Jag sover ju redan med öronproppar! Idag på mogonen hade jag fortfarande ingen lust att prata med honom, då frågade han om jag fortfarande var grinig... jag bara gick. Jag orkar inte mer! Jag ska nog stanna ett tag i Vaggeryd efter påsk, så jag bara behöver åka hit och packa ihop mina grejer och städa, nu får det vara nog!

Det är fel att dom får sina grannar att må så dåligt att de flyttar hem till sina föräldrar, det är fel att dom blir helt hänsynslösa när dom blir fulla, det är fel att jag beskylld för att vara den som har problem, det är dom som har problem, kanske borde dom inte dricka mer alkohol, om dom blir svin... men det vågar jag inte ens säga till dom...

Inga kommentarer: