onsdag, november 29, 2006

Min lilla bebis...

Jag kom på en sak, jag har ju inte skrivit något om min lilla bebis som jag införskaffade för en riksdaler för nån månad sedan, så jag tänkte att jag gör det nu. Han är grå, heter Keso och springer mest runt och fiser faktiskt, om han jagar boll, papper, fjädrar, fötter, sin svans och allt annat som är kul att jaga för tillfället. Så det var lite om Keso, nu ska jag snart till Spexet och ha möte och repa och nåtslags TV-framträdande för CompleX (eler jag ska inte vara med i TV, som regissör har man ju möjigheten att delegera sånt...)


Här är en bild på Keso förresten, han är ungefär lika liten i verkligheten som han ser ut som på bilden /senast igår höl han på att bli krossad av en person som råkade sätta sig på honom, stackare)

måndag, november 27, 2006

idiot regering

Studerandevillkoret tas bort
Den nya regeringen har bestämt sig för att ta bort studerandevillkoret. Detta innebär att en student som avslutat sina studier och inte får jobb tvingas söka socialbidrag eller gå tillbaka och leva på sina föräldrar. Studenter är redan i dag är en utsatt grupp och regeringen noggrant bör tänka igenom konsekvenserna av att ta bort ytterligare en rättighet för oss.

Olika namninsamlingar har startats för att hejda detta och du kan själv ge ditt stöd

Borås studentkår
Namninsamling.com

Varför ger inte regeringen studenterna samma trygghet som en vanlig arbetstagare, varför jämställs inte heltidsstudier med heltidsarbete?

Det här är några bra förslag, faktiskt!

  • 30 dagars karens vid sjukdom skall ändras till 1 karensdag
  • studerandevillkoret skall finnas kvar
  • bostadsbidragen blir terminsbaserade
  • studiemedlet höjs till 8300 kr/månad
  • man inte räknar in sommarmånaderna i fribeloppet
  • återbetalningssystemet anpassas efter betalningsförmåga
  • heltidsstudier jämställs med heltidsarbete

fredag, november 24, 2006

Det verkar som att jag har gått och blivit lite emo på sistone... suck

torsdag, november 23, 2006

being in love is totally punk rock!

Det vill jag att det ska stå på en av mina tröjor, typ så här:Det bästa är att tröjan finns, men tyvärr den finns den i utlandet.. så den blir dyr, närmare bestämt så finns den här.

söndag, november 19, 2006

fredag, november 10, 2006

hittegods

jag känner mej lite som hittegods ikväll, jag ville bara säga det och så har jag skaffat mej en katt, keso, men han har inget med min hittegodskänsla att göra. Jag känner mej också utbytbar, men det har heller inget med katten att göra och så önskar jag att jag kände fler människor här i Skövde som jag kunde hitta på saker att göra med, men det är en helt annan sak...