torsdag, januari 09, 2014

Snöblandat regn.

Klättrar nästan bokstavligen på väggarna eftersom kvällens tänkta promenad blir helt inregnad. Jag kan gå i regn och jag kan gå i snöfall, men snöblandat gör jag bara inte! Istället "städar" jag skrivbordet vilket innebär att jag flyttar en hög papper från ena sidan av bordet till den andra sidan, alt. tar pappershögen och går igenom papperna för att sedan inse att jag inte kan/vill rensa ut något av det och gör helt sonika en ny hög med samma papper fast en lite "snyggare" och rakare hög.

Men nu blir det lite kvällsmat och sedan te och handboll, eller film eller nåt annat framför TV:n iaf.

måndag, januari 06, 2014

Yrsel

Idag fick jag ett långt yrselanfall igen, hade ett likadant i somras men jag kräktes iaf inte idag, det är ju alltid positivt. Så länge jag ligger ner helt blixtstilla tills yrsel och illamåendet går över så är det lugnt, fast det har tagit flera timmar. Jag har kollat runt lite på webben vad det kan vara, kristallsjukan, lågt blodtryck (vilket jag iofs har) eller kanske Menieres sjukdom. Nu har jag bara haft två rejäla yrselattacker i hela mitt liv, men blir det många fler så får jag väl bege mej till doktorn och kolla upp saker och ting. Tills dess ska jag ta tag i mitt kassa balanssinne för jag läste att det hjälpa och för att man faktiskt behöver ha en bra balans!

Trots att jag sov länge idag och har legat i sängen i flera timmar så är jag väldigt trött ikväll så det blir nog att krypa ner tidigt i sängen och hoppas att gammelkatterna låter mej sova inatt. Igår natt skulle de både gosa med mej och slåss med varandra, det blev alltså inte så mycket sömn. Dessutom var det ju okså lite svårare att somna efter JVM-hockeyn igår (man kommer ju lätt upp i varv under såna matcher).

Natti!

söndag, januari 05, 2014

Jag hittade en brev idag.

Hej Sara

Jag tycker väldigt mycket om dig. Kan inte vi bli ihop? 
P.S. Säg absolut inget till Satu eller Aneli eller någon  annan. Lägg en lapp i mitt skåp nr. 219 och svara. 
Från Peter.
Den enda brevet jag nånsin fick av en kille under hela högstadiet i just detta ärendet, och faktiskt under hela grundskolan, eller faktiskt under hela mitt liv...  Jag svarade ja, men eftersom ingen fick veta nåt inte ens mina då bästa vänner (Satu och Annelie) så rann hela grejen ut i sanden samma dag, typ. Undra hur han hade tänkt att det skulle fungera i en väldigt liten skola, i ett ett väldigt litet samhälle. Men ett väldigt roligt minne, så här 20 år senare...

lördag, januari 04, 2014

En liten checklista inför framtiden.

Jag har gjort en liten lista på egenskaper jag vill att en snubbe ska ha. Jag tänker, ju mindre lista desto lättare att pitcha/hitta. Inte för att jag letar, men iaf om någon dyker upp så kan det ju vara bra att ha en liten checklista att bocka av från, eller så. Iaf, jag vill ha en rolig, smart hårig, snubbe som vill vara med mej som jag är och som svettas ymnigt ibland och då inte tycker det är konstigt om jag vill lukta lite...

För det är allt nåt speciellt med män och "nysvett", tyvärr har de flesta snubbarna jag varit med varit lite av datanördar som inte svettas så mycket. Men kanske snubblar jag över någon någondag, vem vet.

fredag, januari 03, 2014

You! Me! Dancing!

Idag får ni en pepplåt att dansa till, för ibland måste man bara få röra kroppen utan att tänka så mycket!


torsdag, januari 02, 2014

Nytt år, nya tag!

Jag funderade ett tag på nyårslöften, inte för att jag tror på att man förändrar livet bara kring just nyår. Men grejen är att jag kunde inte bestämma mej för om jag skulle bli snällare eller strängare mot mej själv. Jag funderade på om de båda går att kombinera på något sätt, men det känns ju just nu som att de är lite väl mycket varandras motsats. Kanske skulle jag kunna bli snällare genom att inte ställa så höga krav på mej själv så att jag iaf fick en ärlig chans att leva upp till dem och på sätt kunde använda min stränghet till att skapa en fungerande struktur för själva uppfyllandet.

Och kanske borde jag ta upp förra årets "löfte" också, att ta hand om mina fötter lite oftare. Det är ju trots allt ganska skönt med fotbad.

Sen kom jag på att jag lika gärna kunde dra in bloggen, jobbsökandet, läsandet och upprätthållandet av bekantskapen utanför fejjan i nyårslöfterna. Fast sen tänkte jag att det kanske skulle vara smartare att satsa på mina restpoäng än jobbsökandet, jag tror nämligen att de två kan höra ihop lite. Eftersom jag inte har en hel examen, bara nästan och när man ska trycka in sitt CV på div. databaser så kommer ju alltid frågan om examen upp och det är skitirriterande att hela tiden klicka "Nej", fast det bara gäller ett liten del av ett examensarbete.

Så vi kan väl säga att detta inlägg är ett litet steg i en ny förbättrad version av Sarha à la 2014. Vi får se hur långe det håller. Må väl till nästa gång!