fredag, juni 25, 2010

En försmak

Jag hittade 100 words och blev inspirerad. Juli månad är 100 ord-månaden här på bloggen och här kommer en försmak, 100 midsommarord.

”Det här är ingen vanlig fluga!”
”Jo, det är det”, säger jag och fortsätter rita cirklar i sanden.
”Näe, det är en annan sorts fluga, en efterhängsen fluga!” svarar hon.
Hon ställer sig en bit ifrån filten och tänder en cigarett. Cirklarna runt filten blir fler och fler och större och större.
”Det var längesedan man byggde sandslott” fastslår hon när hon lägger sig ner på filten igen.
”Mm”, svarar jag som har slutat rita mönster. Med mjuka smekningar fyller jag igen sandgropar och slätar ut alla ojämnheter.

Efter en stund lägger jag mig ner och tänker på brasiliansk fotboll.

tisdag, juni 22, 2010

Frånvarande

Jag vet att jag är lite frånvarande för tillfället, det blir lätt så när man har lite för mycket att göra, för att faktiskt ta tag i saker och ting och faktiskt göra något och när man inte får sova så mycket som man faktiskt behöver.

Fast idag har jag varit lite duktig, jag har nämligen börjat kolla igenom mitt bohag och plocka ihop saker att ta med tillbaka till Göteborg. Jag vill göra en så liten flytt som möjligt så det får bli lite ompackning och sånt i sommar. Det är sjukt svettigt, så det få bli lite i taget, tror jag.

lördag, juni 12, 2010

Första veckan avklarad

Första veckan med tidningsutdelning är avklarad och jag överlevde, både ösregn och fulla studenter. Två veckor kvar av denna omgång, sen blir det en lite resa till Göteborg, tror jag.

Jag har ännu inte fått något mejl, det här med att försöka ragga på internet har verkligen sina begränsningar. Kanske om jag spelar lite mer svårflörtad så får jag det resultatet jag vill ha.

Annars är det ju mest fotboll och regn just nu. Jag har inget emot det. Än har jag inget favoritlag fast jag gillar inte ösregn när jag delar ut tidningar.

måndag, juni 07, 2010

Det där med att vara nonchalant på Internet.

Förr satt man och väntade på att telefonen skulle ringa, nu sitter man och kollar om det har trillat ner nåt nytt mejl. Förr var man nonchalant när man "råkade" träffas, nu googlar man nonchalant personen i fråga, kollar upp dom på facebook och twitter, också väldigt nonchalant, man liksom bara "råkar skriva i deras namn i sökformuläret" och vips! Där var dom. Fast han har inte twittrat sedan 12:e febuari, vad betyder det? Och inte kan man följa någon som bara har tre följare. Det är INTE noncharlant, gränsen går vid 100 följare nånting, tror jag.

Det mest frusterarnade är ju att hur man än gör på internet så är man inte noncharlant, allt kräver en väldigt aktiv synlig handling och aktiva handlingar som syns är inte noncharlanta. Man ska ju bara "råka göra saker", liksom. Men hur "råkar man bara göra saker" på nätet?

Nåväl, jag ska väl fortsätta noncharlant googla honom lite till ikväll...

fredag, juni 04, 2010

helgtips

Imorgon gör Sagal debut som programledare i radio, lyssna då, om ni är vakna, jag sover nog...