lördag, februari 28, 2009

Snorhjärna

Jag tror att allt mitt sega snor har försvunnit upp i min hjärna och jag har ingen aning om hur jag ska få ner det igen.

Det här kan vara en av världens bästa låtar just nu och i samband med TPB-rättegången, är den klockren. Lyssna och läs mer om Cilihili här.

fredag, februari 27, 2009

Jag önskar ibland...

... att jag var en sån där härlig tjej som alla oberoende kön blev lite småförälskade i, men frågan är om jag ens är en kuk-tjej. Kolla in min vän Karins webbis, hon är illustratör och serietecknare, hur bra som helst!

Dags att vli lite pinsam...

I min värld är Stig Larsson och Steig Larsson samma person, om ni bara visste hur många pinsamma och halvt förvirrade samtal jag har haft med människor om den där Larsson...

15 timmar

Så många timmar har jag legat i sängen nu, det är kanske dags att gå upp nu, men det är ju så skönt att bara ligga här med datorn på magen och jag kan ju alltid skylla på digerdöden. Undra om jag orkar duscha eller bada idag, förra gången jag gjorde det mådde jag jätte dåligt och det var över en vecka sedan. Jag fick en ny cd-skiva igår med Groove, men jag har inte orkat lyssna på än, ska kanske göra det idag, om jag orkar. Vilken tur att man bor såhär på landet så man inte behöver bry sig hur man luktar eller ser ut. ;)

torsdag, februari 26, 2009

Det är inte roligt att leva längre

Det är verkligen inte roligt att leva längre, inte nog med att snoret är segt som kola i näsan och gör att jag knappt kan andas. De där dumma människorna som sitter och bestämmer gör ju så gott de kan för att förpesta livet också. Fast jag vet inte, det de gör känns ganska meningslöst, varken IPRED eller FRA kommer att göra världen bättre och båda lagarna känns ganska lätta att gå runt. Det där med att man inte ska jaga en hel generation verkar vara helt bortglömt, kanske är det bara något som gäller i vallöftestider, för i verkligheten så får en hel generation gömma sig och bli anonyma.

Men grundproblemet har egentligen inget med detta att göra, grundproblemet är upphovsrätten, den är som en kunglig förlovning med tillstånd hit och dit ungefär, helt fel i tiden. Grejen är väl att om de som bestämde skulle sätta sig ner och ändra i upphovsrätten skulle de göra den ännu snävare och ännu mer fel, kanske lika bra att de låter den vara, när jag tänker efter. Men de kan ju slappna av lite iaf, behöver inte spänna sig så de kissar på sig hela tiden.

Och så ska det komma förslag om ännu mindre studiestöd, bara fyra år istället för sex, idioti. jag tycker nog att det måste finnas lite utrymme för t.ex. ånger, ändrade förutsättningar för att ta alla sina poäng, för ibland blir inte saker som man har tänkt och ibland skiter sig allt. Men man måste ju ändå få en chans att fixa till allt och inte dö av någon stressrelaterat sjukdom. Och det är faktiskt rätt svårt att hitta extrajobb eller att ibland ens hitta tid för extrajobbet. De flesta högskolestudier bedrivs ju på heltid och dygnet har ju bara 24 timmar. Kanske lika bra att de dumma människorna som bestämmer, bestämmer vad vi alla ska bli, som i filmen/boken "City of Ember", så vet alla sin plats och man behöver inte prata mer om det. Filmen är faktiskt riktigt bra, ett barnäventyr som kan liva upp den tråkigaste dagen.

Åh, kolla! Jag är inte den enda nyktra icke-köttätaren (fast han är en bättre sådan än jag) som inte gillar Stockholm, känns bra att veta att det inte är mej det är fel på, det är alla andra... :) Fast man blir ju lite nyfiken på vad det är för pretto-bok han läser just nu, kanske Marcel Proust På spaning efter den tid som flytt, det är den mest pretto-boken jag kan komma på, kommer ni på några andra?

onsdag, februari 25, 2009

Äsch då.

Just när jag tänkte att jag nog allt blev bättre så fick jag min mens också... nu vet jag inte om min magvärk är nåt symptom på digerdöden eller vanlig mensvärk, likadant med huvudvärken. Jag brukar ju må rätt kasst när jag har mens. Dessutom orkar jag inte använda min m-kopp men jag har nästan bara minitamponger hemma. Vet inte hur jag ska överleva detta faktiskt att dö av mens är ju helt meningslöst och ganska fånigt.

Nu får jag faktiskt ta och bli bättre och under tiden så ligger jag med en flaska djupfryst svartvinbärsaft på magen och lindrar magontet lite.

tisdag, februari 24, 2009

"ja, ja, ja!" eller ÄNTLIGEN!

Min ihållande huvudvärk har, efter fyra dagar släppt. Så sjukt skönt, vem vet imorgon kanske min yrsel har försvunnit också, det vore ännu härligare, för jag gillar att gå runt och känna mej småberusad hela tiden.

Och liksom är det bara jag som är sjuk, eller vem orkar bry sig om bröllop och förlovningar mellan folk man inte känner?

måndag, februari 23, 2009

Oscars och döden

Nu kommer det väl inte direkt nån överraskning när jag säger att jag inte tittade på galan inatt. Jag sov, gick och lade mej halvåtta igår kväll och lyssnade på radion fram till tio och sen sov jag till sju idag. Jag blir så varm på natten, jag kanske borde byta täcke till något tunnare.

Jag kollade upp lite symptom på nätet idag, eller jag kollade upp symptomen för influensa, en del passade in, andra inte, oavsett om jag har influensa eller förkylning borde jag bli frisk snart, fast jag säker på att jag varken har influensa eller förkylning, jag har drabbats av digerdöden, det måste vara digerdöden.

Tillbaka till oscarsgalan, eller jag har faktist inte så mycket att skriva om den, det var väl inte direkt några överraskningar och inte heller vann någon som jag tyckte skulle vinna, fast jag har inte sett Slumdog millonaire, så den kanske är bra, vi får hoppas på det.

Äsch, jag orkar inte, jag kanske bara skulle lägga mej ner och dö? Då kanske jag t.o.m. hade en chans att vinna en oscars...

söndag, februari 22, 2009

Snorigheter

Helt plötsligt blev jag jättesnorig, innan har jag bara känt mej febrig, yr och trött och haft huvudvärk och ont i kroppen. Jag hatar att snora hela tiden, men så tänker jag att snoret kanske betyder att jag börjar bli bättre. Vet inte hur det skulle fungera, kanske om sjukan sitter i snoret, eller nåt. Jag funderar på om jag skulle leta upp min nässköljare som jag aldrig har vågat använda, det verkar lite läskigt. Sen hittade jag produkten Näsfrida och jag fattar, det är en sån man ska ha och nån som vill suga, för jag är sjuk och klen, det vore ju inte så svårt att hitta eller?

Vill du komma och suga mej ren i näsan?

lördag, februari 21, 2009

Jag ville se en film idag

Så jag laddade ner en som jag har varit nyfiken på sedan Oscarsnomineringarna blev offentliga förra månaden, "Waltz with Bashir". Jag visste ju att det inte rörde sig om en komedi eller något lättsmält, tvärtom. Det är en animerad dokumentär av en israelitisk filmare och f.d. soldat och handlar om kriget i Libanon i början av 80-talet.

Jag blev så berörd av filmen och grät som ett litet barn, såklart. Jag vet att chanserna att den vinner någon Oscars är ganska små, för på ett plan så anses den väl inom vissa grupper vara alldelese politisk för att vinna en sådan. Men den är absolut sevärd, till och med värd att betala för och titta på bio och i dessa tider säger det ganska mycket. :)

En sak som stör mej dock är när jag läser kommentarer på youtube, eller varför inte på svd.se, är den helt störda och helt onyanserade "antisemitism-argumenten", alltså allt som överhuvudtaget ifrågasätter Israel är antisemitism, det spelar liksom ingen roll om vad det är. Äter man inte Sharon-frukt så är det också ett tecken på antisemitism, typ. Helt stört. För grejen är att den här filmen skulle lika gärna kunna ha utspelat sig i Rwanda, Kosovo eller på andra ställen där det har förekomit masakrar och folk har stått bervid och tittat på. Det handlar egentligen inte om varken Israel eller Libanon, det handlar om moral, krigets påverkan på männsikor och vilket ansvar har man egentligen när man ser att fel begås och oskyldiga drabbas.

jag ändrar mej

Det är ingen man, det är en pojke. Varför är alla människor så himla unga?

Det står en man

Det står en man och sågar i isen med en motorsåg, idag ska de gamla björkarna ner. Shit, jag kommer att sakna dom, speciellt på sommaren, de gav skugga till större delen av trädgården. var ska jag nu sitta i solstolen och läsa?

fredag, februari 20, 2009

Man kanske inte ska grejja en massa när man inte är helt i lag.

Jag har förstått det nu, jag skulle bara ändra bakgrund på en del av min webbplats (Explicit/Implicit, en del av mitt examensarbete i berättarteknik) och det var inga problem, skulle ändra bakgrundsfärg på bilderna till sidhuvudet så att de också skulle passa, det har blivit lite konstigt. Jag har lyckas ändra upplösning tror jag, så nu ser allt lite vint ut, suck. Jag som gärna skulle vilja bli klar med just det projektet så jag kan lägga mej det bakom mej och ta tag i alla andra grejer jag har att göra. För naturligtvis kan man inte ändra upplösning på jpg-bilder utan att man förlorar i kvalitet, dvs. texten på bilderna blir suddig. Och naturligvis har jag inte sparat många av dem i "lagerbilder" utan direkt som jpg. Jag funderar på att börja om helt från början med dem, för ett anant problem är att de har olika storlekar, så de hoppar runt i sidhuvudet. Jag vet inte ens om ni förstår vad jag menar, jag borde kanske förklara hur layouten ser ut, men orkar jag och är ni intresserade?

Nåväl, såhär är det, sidorna består av ett sidhuvud och i det sidhuvudet finns en logga eller titel, en bild, fast bilden ser olika ut på varje sida eftersom det är ju en ny titel på varje sida, typ "Hamlet, 3/7", "Det är bara gudarna som är nya 5/7". Alltså så blir ju bilderna olika långa och när de ligger centrerade i sidhuvudet så hoppar de runt, på nåt sätt, egentligen skulle man ju kunna tycka att mitten är mitten. Hm, det kanske är nåt annat som är fel. Iaf har jag också kommit på att css-kodning inte heller är något man ska ägna sig åt när man är sjuk. Kanske ska jag ägna mej åt att skissa på papper med penna, iaf tills febern går ner.

Nån dag ska jag skriva om musik, Lloyd Cole (fast hans bästa låtar är skitsvåra att hitta på typ, youtube) och den absolut viktigaste frågan, Kate Bush eller Madonna, på vilken sida står ni? Eller man kanske inte behöver välja sida, egentligen. Jag gillar iaf Kate Bush tusenmiljoner gånger mer än jag gillar Madonna... Och kanske att jag också ska skriva om konst, för visst är det intressant hur endel människor bara är intresserade att skriva om konst och konstnärer efter någon har trashat en tunnelbanevagn?

torsdag, februari 19, 2009

Dagen som var/ärJag lyssnar på Babian och försöker dansa bort huvudvärken. Jag knarkar ner mej med en näve tabletter och en varm kopp te och dämpar tröttheten med choklad, fast nu har chokladen tagit slut, jag kanske borde gå å lägga mej istället.

onsdag, februari 18, 2009

Idag...

... mår jag inte ett dugg bättre än jag gjorde igår, snarare tvärtom.

tisdag, februari 17, 2009

Jag tror jag börjar bli sjuk, orkade inte ens gå ut och gå min dagliga morgonpromenad idag och hundpromenaden blev jättekort. Är trött, snorig, fryser och har ont i huvudet och halsen. Men jag kurerade mej med ett varmt bad och en massa varmt te. Hoppas det hjälper lite iaf...

Annars så var vi i den stora staden (Jönköping) idag och handlade, som vanligt kom jag hem med en orkidé, det är lite som ett missbruk och alla mina ytterkrukor har tagit slut. Och så var vi lite på landet för att se om det var tillräckligt varmt så att inte vattenrören fryser. Det var ju inte alls mycket snö varken på landet eller i Jönköping, konstigt, eller det har väl nåt med höglandet och Vättern att göra, antar jag.

Nu ska jag sova, få se om jag orkar upp vid sex-tiden imorgon och titta på skidskytte, det känns som rätt höga odds på det.

måndag, februari 16, 2009

Helena och jagJag älskade The Pinks när jag var liten och jag blev alltid så ledsen av den här låten, jag blir fortfarande ledsen, vet inte riktgt varför, kanske för att de missade tåget och får sova ute. Jag tänkte mej det att det var sista dagen på sommarlovet, sista natten man kunde sova ute och sen skulle de åka hem på varsitt håll och inte träffas mer.

En kompis till mej berättade att hon trodde att de sjöng att de hade flytväst...

söndag, februari 15, 2009

Jag gillar egentligen inte Family Guy men...

... det här klippet är otroligt kul! Jag hoppas ni kan kolla på det, jag har inga problem med en del av de som jag redan har tipsat fick inte igång det...

Min kära mor är orolig för att jag ska bli dataspelsmissbrukare, i helgen har jag spelat ett spel som går ut på att man ska driva en fruktträdgård och odla frukt, jag tror det är omöjligt att bli beroende av det

lördag, februari 14, 2009

Kulturutredningen

Jag skrev lite om kulturutredningen, iaf några rader. För er som har lite bråttom och inte orkar/hinner läsa igenom alla tre volymer, så finns sammanfattningen här i serieform. Om man skulle ta och ge upp webbdesignen lite och skriva lite uppsats istället i helgen. Eller så är det kanske lika bra att göra klart iaf det examensrelaterade webbgrejerna, så är det gjort liksom... Hm, tur att jag har en stor påse godis jämte datorn, så inte min energi tar slut.

fredag, februari 13, 2009

Vad hände med Kelly Family


Det kan jag fundera på ibland.

Preventivmedel

Jag tänkte skriva ut dessa bilder på den gravida åttlingsmamman och använda som preventivmedel. Jag tror nämligen att bara genom att titta på dem knyter min livmoder ihop sig och äggstockarna säger upp kontakten med äggledarna.

Och det är så konstigt, jag brukar aldrig hålla med expressens ledare (av uppenbara skäl) men idag gör jag faktiskt det. Kulturutredningen är årets största "mycket väsen för ingenting" jag är grymt besviken, för att vara helt tyst i över ett år och bara hänvisa till en stor kommande utredning som knappt innehåller något, är ju bara bevis på regeringens oförmåga att föra en givande kulturpolitik. Inte för att sossarna gör ett speciellt mycket bättre jobb, båda parterna verkar sakna både visioner och initiativförmåga. Suck. Och varför blir inte kultursponsring avdragsgillt snart?

torsdag, februari 12, 2009

"Om du inte aktar dej hämtar jag min pappa som är soppgubbe"

Jag minns när man var mindre och osams, då tog man fram pappa-kortet, "min pappa är starkare än din". När jag bodde i Vårberg fanns där en helmassa tags "127-hood", det kändes lite härligt ghetto, fast nån "drive-by-shooting" upplevde jag aldrig. Här i Vaggeryd händer aldrig några "drive-by-shootings" heller, här är det "shooting-ball" som gäller kombinerat med "min pappa". Hur kunde socialen säga att hon skulle polisanmäla en 10-åring? Jag bor jämte ett lågstadie här i byn och visst är barnen läskiga, men inte så läskiga och jag vet också att hotet om "min pappa" nästan aldrig genomförs. Förutom en gång när en tjej faktiskt gick och hämtade hennes pappa när hon tyckte att jag var elak mot henne, han var typ busschafför... Och hon och hennes kompis var elaka mot mej i stort sett varje dag i 10 års tid, men jag sa inget om det till hennes pappa, för jag var bara sex år då och jag visste ju inte hur länge det skulle hålla på. Kanske skulle jag ha sagt nåt, men det är ju försent nu ändå.

Tillbaka till 10-åringen, jag tycker ändå att hela historien är lite väl bisarr, även för att vara Vaggeryd, där man skvallrar om det mesta och allt överdrivs och blir helt galet till slut. Nåväl, man får hoppas att kvinnan vågar gå förbi sporthallen igen, fotbollsspelande ungar är sällan farliga.

onsdag, februari 11, 2009

Flygplanstoaletter

svd.se skriver om det Virgin-ägda bolaget "V Australia" som nu när de ger sig in på den Australiensiska marknaden inför skilda toaletter på flygplanen.

Män träffar ofta fel och jag har ofta tyckt synd om kvinnor på flygplan, säger Brett Godfrey, vd för Virgin Blue Group till The Australian.

Borde inte den rätta toalettindelningen vara "Good aimer", "Bad aimer", undrar jag? För det är väl inte alla män som siktar fel? Det kan vara rätt äckligt på damernas toa också, eller menar de att kvinnorna är så känsliga att vi inte skulle klara av lite piss på toaletten? Männen kan ju uppenbarligen stå ut med det, varför skulle inte vi kunna det? Och alla de som känner att de inte direkt tillhör något kön överhuvudtaget, vilken toalett ska de välja? Eller ska de helt enkelt välja ett annat bolag? Könsindeladetoaletter känns lite gammalt, tycker jag. Fast den första tanken som slog mej var vilken toa man skulle välja om man skulle ha sex med någon av det andra könet, de kanske skulle ha en tredje toalett för par...

tisdag, februari 10, 2009

Ålderdom på bild

Jag har börjar lägga märke till att en del av mina vänner börjar se riktigt gamla ut på bild, tokvuxna. Jag börjar bli orolig över mej själv, börjar jag också att se sådär gammal ut? Eller är det bara ljuset, kläderna, sminket som gör att de ser ut som mammor gjorde när man var barn? Man är inte äldre än man känner sig, eller än man ser ut som på facebook...

måndag, februari 09, 2009

Index

Så jag har minsann lyckas få upp en indexsida, på min lilla webbis. Den är inte på långa vägar färdig men jag tänkte att jag lika gärna kunde slänga ihop en sida igår kväll, så det gjorde jag. Kanske jobbar jag vidare ikväll, eller så läser jag lite uppsatslitteratur istället.

Jag har haft ont i huvudet hela dagen och inga huvudvärkstabletter verkar hjälpa. Min kära mor sa att när jag skulle gå ut med hunden att om jag fick en stroke skulle jag lägga mej på sidan av vägen så att ingen bil skulle köra på mej. Känns ju som ett bra råd får tänka på det om jag får en stroke under prommenad nångång. Antagligen har jag ont i huvudet för att jag sova lite dåligt inatt.

Annars är det mest bara snö här...

söndag, februari 08, 2009

melodifestival

Jag ska erkänna att jag inte såg så mycket av melodifestivalen ikväll, men av det jag såg, så var Freddie Wadling bäst, jag tycker vi skickar honom till Ryssland, eller var de nu ska...

lördag, februari 07, 2009

Igår kväll, typ sent satt jag vid datorn och plötsligt fick jag syn på en liten nyckelpiga på min arm, jag försökte ta kort på den, men min kamera vill inte riktigt ta bra bilder i ljuset i mitt rum. Jag satte den blev några krukväxter och hoppas att den överlever till våren, nu är det ju för kallt för den ute. Få se om jag kanske får upp nån bild ikväll.

Sen slog det mej helt plötsligt att jag skulle jobba idag/natt. Blev inte så många timmars sömn och idag är jag som vanligt trött, helt galet vilken skillnad det är från när man jobbar och när man inte jobbar. Som tur är så var det bara inatt som jag fick gå med tidningarna. För gå, det fick jag och inte har folk skottat snö vid sina brevlådor heller, snö som håller på att töa och skapa stora vattenpölar, asjobbigt att gå i.

Jag funderar på att göra chokladbollar och dricka lite kaffe, det tycker jag nog att jag ändå är värd. Ikväll drar melodifestivalen igång, suck, att folk bara orkar...

fredag, februari 06, 2009

pyssel


Såhär blev mitt pyssel jag ägnade mej åt i början av veckan. Fina fickor på sidorna av soffan för fjärrkontroller och nya kuddfodral. Sindy får leka modell.

torsdag, februari 05, 2009

Det där med kärnkraft.

Om man inte slutar krama om kärnkraften kommer vi ju aldrig att komma vidare, det är ju därför 2010 blev orealistiskt, det hände ju aldrig nåt. Så länge vi har ett alternativ till att göra något annorlunda kommer ingenting att förändras, folk (de som bestämmer) är både lata, snåla och bekväma av sig, suck.

Apropå kärnkraft, så kommer jag ihåg en anekdot från gymnasiet från kursen Svenska C där vi läste lite retorik och det ingick att dels hålla ett tal och skriva ett debattinlägg. jag skrev om kärnkraften och min lärare gillade min artikel så mycket att hon skickade in den Jönköpings Posten och tänka sig, jag fick två svar. Jag kom på mycket senare att de två svaren har påverkat hela min bild av både Fp och C, gubben från Fp klappade mej på huvudet i tectform och sa typ, "lilla gumman, inte ska du orora dej över saker du inte vet något om, låt nu vi som vet något bestämma". Jag hatar Fp... Och kvinnan från C var helt lyrisk och pratade bara om att jag skulle gå med i CUF och att "CUF tyckte precis som jag", lite som en speedad nyfrälst människa. Jag tycker folk från C och CUF verkar minst sagt kufiska, för att inte säga överentuastiska och såna människor skrämmer mej något så oerhört. Dessutom var CUF uteslutet, då flörtade jag med komunisterna och tyckte hon var helt dum i huvudet...

Grejen är att jag är fortfarande en lika rabiat kärnkraftsmotståndare som då, det är CUF som har gått och blivit mesiga och så har jag gått och blivit gör gammal för CUF också, vi har liksom växt ifrån varandra bokstavligen, kan man säga, fast vi har aldrig stått varandra speciellt nära heller... Jag undrar vad komunisterna tycker om kärnkraften...

onsdag, februari 04, 2009

De sista semlorna


De tre sista semlebullarna gick åt i förgår. Och nej, ni behöver inte vara oroliga, jag åt bara två av tre, den tredje fick min bror. Fyllningen är vaniljkräm och jag ska nog baka en ny sats bullar i veckan eller nästa.

I Vaggeryd går man runt

I Vaggeryd går man runt, man går runt kolonilotterna, stallet, scoutstugan (som nu är dagis), Preem, Hjortsjöskolan (högstadieskolan), Fenix (gymnasiet), Östermo (bostadsområde), Vaggeryds Chark, brandstationen och sen börjar man om igen...

Igår när jag vara ute med hunden gick jag inte runt något, jag gick till Yggen (en liten sjö) och på vägen hem ville jag inte gå "runt Preem" och tänka sig, jag hittade en ny stig! Det händer inte så ofta här i Vaggeryd att man hittar nya vägar att gå, det händer så sällan att jag gick grämde mej hela dagen att jag inte tog upp mobilen och tog kort på den. Jag grämde mej så mycket så att igår innan jag kunde somna bestämde jag mej för att gå tillbaka idag och rekonstruera det hela, fast utan hund. Sagt och gjort, min morgonpromenad gick till den nya stigen och som grädden på moset tog jag med mej min digitalkamera, så bilderna blev mycket snyggare än vad de skulle ha blivit med min mobil!

Den nyfunna stigen.

Jag går på den.

Klart man är lite orolig vart man ska hamna.

Den var isig, jag halkar nästan omkull.

Åh, ett vägskäl, vägen rakt fram går över järnvägen, vägen som svänger vet jag inte vart den går.

Jag väljer att inte gå över järnvägen.

Så här besviken blir man när man inser att man har hamnat i ett sketet industriområde.

tisdag, februari 03, 2009

Trött

Jag har så mycket att skriva omidag, den nya stigen jag hittade, om kuddfodralen och fickorna för fjärrisaran och sånt till soffan som jag sydde idag, om semlorna jag åt igår och Jesus, Gud, biblen och sex, men jag är så himla trött så det blir inget med det, inte ikväll iaf.

måndag, februari 02, 2009

Gaygala

Det är ju gaygala ikväll och det får mej att tänka på den där insändaren från i höstas. De andra gaygalorna kommer ju senare i vinter när melodifestivalen drar igång...

Bloggvärlden

Det är alltid lite charmigt att lyssna på medelålders journalister som spekulerar kring bloggar och andra moderniteter och man nästan höra på rösten exakt hur lite de egentligen vet och inte vet. Alltså, jag vill inte kränka någon nu, men ibland så så kan man höra när folk inte riktigt är bekväma i situationen. För det är ju viktigt att man inte kränker någon och om man vill jobba med ironi på internet så får man vara försiktigt och är man försiktig med ironi så förlorar man ju poängen oftast. Eller så struntar man bara i att skriva ut personnamn, det är ju faktiskt inte svårare än så. Dessutom gillar jag hur de verkligen poängterar om och om igen att alla kan läsa det eleverna skriver på bloggarna, jag tror att folk överlag är medvetna om det, för så korkad kan väl ingen vara, eller?

Nåväl, när jag har bloggat klart här ska jag ta ett varmt bad och kanske klippa mina naglar, jag har nämligen inte bitit på dem sedan innan jul och nu börjar de blir obekvämt långa.

jag insåg just att jag nästan alltid använder betäckningen medelålders som negativ, fast jag typ själv nästan är det, konstigt, min självbild får sig en törn.

söndag, februari 01, 2009

PETAJag äter inte rött kött och jag hatar organisationen PETA, den här filmen är bara den senaste anledningen. PETA är en propagandaapparat som använder sig av halvsanningar och överdrifter och folk bara sväljer det, utan någon som helst källkritik. Jag blir så trött. Och jag har sett på internet hur man har sex med grönsaker, det ser inte alls ut så, faktiskt... ;P

Och w00000t, har jag missat att en ny säsong av Wild kids har börjat? Varför berättar inte folk sånt här för mej? Jag måste maratontitta på nätet imorgon, det är ju bästa programmet, ever!