onsdag, mars 21, 2007

När blir jag fri då?

Näe, vet ni vad? Jag blev inte fri den 1:a Mars, nu är det snart April och jag ser ingen som helst ljusning i mitt mentala fängelse här hemma. Inflyttningsfester har visst inget värde nuförtiden. Snart flyttar jag och det skulle vara trevligt att i alla fall få lite tid här i lägenheten som det var tänkt, utan siamesiska tvillingar, men det spelar egentligen ingen roll. jag orkar inte ta tag i det, utan går av tiden, två månader går så snabbt och snart är det dags för mej att bestämma vad jag ska göra i höst...och framförallt VAR jag ska göra det jag nu ska göra. Förhoppningsvis blir jag iaf fri från en webbplatsanalys idag, som jag skulle ha blivit fri ifrån igår, men med tanke hur dålig jag har blivit på att hålla deadlines nuförtiden så är en dag verkligen en förbättring! TÄnk om jag ändå bara kunde fri från den där essän som skulle vara klar innan jul också... och synopsiset som skulle vara inne i januari...

tisdag, mars 20, 2007

jag ville bara hälsa till min vän som håller på att sluta röka! Ge inte upp, jag vet att du klarar det! Ser fram emot att sova jämt någon som inte luktar rök ;P

fredag, mars 16, 2007

inte ens chokladen får man ha ifred....

Alltså, jag vill inte klaga, men jag hade faktiskt inget med valet av mitt kön att göra. Nu var det så att jag drog en nitlott och blev tjej/kvinna. Lägre lön, Barbie dockor, rosa gymnastikdräkter med volang på, mens, PMS, graviditet, hormonhelvete som leder till sjukt mycket finnar, jobbiga bröst som alltid är ivägen, behåar osv. osv... Men det finns en sak som är bra, PMS-chokladen! Det pratas ibland om att man ska höja skatterna på ohälsosam mat, eftersom jag är feminist anser jag att detta är ännu en form av könsförtryck, vad ska jag trösta mej med om chokladen blir dyrare? Jag menar, det räcker med att tamponger och bindor och sånt är svindyrt, ta inte ifrån mej det enda som gör mej till människa den där veckan i månaden! Och kvällstidningarna, sluta med eran jäkla hälsopropaganda, jag frossar om jag vill!

lördag, mars 10, 2007

du vet vem du är...

Det här är en hälsning till en speciell person, du vet själv vem du är! Av mina egna empiriska studier är även höga fisar en riskfaktor och speciellt i kombination med snarkningar, andra högljudda ljud gjorda med halsen likadant.

Förövrigt är det en vecka kvar till spexprimären och jag har tusen saker att göra. Jag har heller ännu inte blivit befriad, väntar tålmodigt. Ett datum för inflyttningsfest är dock satt, borde betyda något.