tisdag, juni 27, 2006

wow! jag har en egen logga


jodå... så här ser den utInte världens snyggaste kanske men än dock. jag hr också en websida med en massa blinkande saker på och på nåt annat slags språk. Här, kan ni hitta den, om ni vill titta själva, ni kanske till och med förstår vad det handlar om... vem vet!

måndag, juni 26, 2006

ur slentianen föds de bästa ideérna

det ringer aldrig nån till mej, fast jag ringer ju aldrig till någon heller, så det går på ett ut. Jag surfar runt på samma webbsida hela tiden, som en cirkel. Jag sklle behöva starta en förening "Sarhas internet cirkel" som en bokcirkel fast på internet. Där skulle man kunna byta länktips, en ny länk varje vecka, en ny webbsida, blogg eller annat på internet att kolla in och sen kan man ge ett omdöme om man vill, eller så slipper man. Det måste finnas hur många webbplatser som helst... men varför hittar jag dom aldrig?

dagens bästa...

... tvprogram: Crank Yankers, 17.30 på Tv400, hoppas dom visar den på vanliga fyran snart. Dockor som busringer, eller rättare saggt, skådespelare som busringer och sedan gestaltas allat med hjälp av dockor, hysteriskt roligt!

... eller konstigaste hemsida: pork 4 kids, en sida som vill få barn att äta mer grisar. Glöm inte att spela spelen...

... låt: Joan as policewoman feat. Anthony - I defy

..bästa skvallerblogg: pink is the new blog, för den som egentligen föraktar kändir, men som ändå inte kan få nog av dom...

Det var allt jag hade att säga idag, ha det bra!

lördag, juni 24, 2006

min förra bild dög visst inte...


Så det får bli en högst provecerande bild på ett brsöt, var så god!

Om ni vill se fler intressenata bilder i deras rätta sammanhang så får ni härda ut, tills min hemsida kommer upp....

på begäran!


Om ni inte ser det snuskiga i bilden beror det på att ni är pryda!

jag tänkte att jag kunde skriva nåt här

saken är bara den att jag inte vet vad. en gång för ett tag sedan funderade jag på ett tema till den här bloggen, har väl inte hittat något än, det är lite synd. Då hade jag ju iaf vetat vad jag skulle om, men jaja. Jag tycker fortfarande om ni kommer på nåt ni vill att jag ska skriva om, så här av er, men som sagt vad, sex-avslöjande är det så många andra som håller på med, och dom gör det säkert så mycket bättre än mej iaf!

"fråga mej allt din kompis undrar om sex"

måndag, juni 19, 2006

dagens ord är: ayurvediska preparat, som visst är ett slags kosttillskott som visst innehåller lite för mycket bly. Annars händer det inte så mycket.

fredag, juni 02, 2006

ibland så händer det bara!

When You Find Me
Tara Angell

When you find me
I won't be waiting
I won't be waiting
When you find me

When you find me
I won't be lying to myself
I won't be lying to myself
When you find me

I am never gonna love you
I am never gonna love you again

In the springtime
When you come callin'
I won't be fallin'
In the springtime

In the springtime
When you come knockin'
I won't be rockin'
For you in the springtime

I am never gonna love you...

When you find me
I won't be waiting...

I am never gonna love you...

When you find me...

Man kan få en crusch på sin snygge granne som spelar gitarr och kommer sent om nätterna. Man hör genom vägen när grannen har sex och man blir generad. Man leker grottmännniska, ibland, som en kul greje liksom, eller åker till Narnia och dricker te med herr Bäver, det är sånt som händer. Man kommer på att man egentligen inte bryr sig alls, vilken tur att jag har en leksak som tar hand om mina behov, så jag slipper att bli inblandad, ibland så händer det bara!