måndag, november 21, 2005

mina geniala idéer

Jag har kommit på en genial idé som jag gärna vill dela med mej av. Jag tänker skriva en bok och publicera den på internet, eftersom inget bokförlag i hela världen skulle vilja publicera mej och mina idéer. Och om ingen vill bulicera mej så får jag väl fixa det själv! Först ska jag bara komma på vad min bok ska handla om och skriva den, men det borde ju inte ta så lång tid, eller?

Jag ska också starta ett slags community på internet likt beutifulpeople.com, men mitt ska heta ordinarypeople.com, för att bli medlem får man inte vara för snygg, inte för ful, inte för smart, inte för korkad, inte för extrema åsikter osv. Jag blir så trött på allt det här elittänkandet som finns överallt, uppdelning mellan vi och dom, där vi är mycket bättre än dom naturligtvist. Varför kan ingen bara erkänna att den bara är en jäkla vanlig person? Min teori är att alla egentligen är nördar/töntar men att folk försöker hela tiden dölja sin töntighet, genom att t.ex. vara tuff eller alternativ. Folk som är töntiga däremot, är ju det för att de är det, de är ärliga och inte lika falska och tillgjorda som alla andra. Därför gillar jag töntar och nördar bäst, jag uppskattar ärlighet helt enkelt. Folk som inte behöver se ner på andra för att må bra utan nöjer sig med att helt enkelt må bra, för att de är som de är.

Jag har några till geniala idéer man jag tror jag sparar dom tills nån mer regnig dag (nä, det regnar inte här, men det är sviiiinkallt).

onsdag, november 16, 2005

ångestvaggeryd

Just nu är jag hemma hos mina föräldrar i Småland och det är jätte åååångest och jätte tråååkigt! Men iaf jag delar ut morgontidningar som man kan säga är ett mediejobb (fast väldigt oglammigt). För att fördriva tiden googlar jag på folk, mina grannar (japp, min snygga granne) och mina vänner, om ni har nån person ni vill kolla upp så hör av er, jag har ändå inget bättre för mej :-p

Jag har letat upp min snygge grannes punkbands hemsida så nu kan jag lyssna på hans musik och hans sång, låter bättre än väntat, om jag var 17 år hade jag varit helt såld! Det är konstigt det där med punk, man/jag tycker bara att det intressant till en viss ålder sen börjar man lyssna på alltmer töntigare punkmusik typ Green Day och innan man vet ordet av har man fastnat i popträsket, man är helt körd...

Nåväl, ska väl ta och lyssna på lite popmusik och känna hur åldern sprider sig i min kropp!

torsdag, november 10, 2005

min snygge granne

okej, nu kommer berättelsen om min snygge granne! Det började med att han flyttade in i rummet jämte mitt, han var snygg alla tjejer som bodde här tyckte det, problemet var/är att han inte är så jäkla social. Det bästa av allt är att han spelar gitarr sent på natten som jag ligger och lyssnar på när jag ska sova. I lördags innan jag åkte till pernilla satt han och jag och pratade ute i korridoren om viktiga saker, typ feminism och sånt och mycket annat också. Det visade sig att han var jätte påläst och jag blev grymt imponerad, tror till och med att han kan mer än vad jag kan. Plötsligt sa han att han tyckte att det tråkigt att jag inte skulle vara med på festen och att han tyckte om att prata med mej och jag blev jätteglad! Ingen har sagt så till mej innan, och definitivt ingen kille, de brukar bara sucka och idiotförklara mej.

Efter i lördags så pratar vi varje gång vi springer på varandra i korridoren, men problemet är nu att jag är askass på att förföra folk, så vi får se hur det går, på söndag ska jag åka hem till småland och vara borta i tre veckor, få se om han är kvar då...

onsdag, november 09, 2005

helgen som var

Jag tänkte berätta om helgen som var då jag hälsade på Pernilla i Alingsås, eller ja, utanför Alingsås, nånstans i skogen. För jag rymde från festen här till henne, det var trevligt, vi åt sjukt mycket godis och pratade lite feminism och andra småtrevliga ämen. Vi passade även på att hälsa på Sara Åberg i hennes nya hus, jag har inte sett henne sedan nyår så det var trevligt det med!

Fast på tåget hem var det fullsatt och jag fick stå upp hela vägen. En lyckades utlösa brandsläckaren så det blev blött och kladdigt överallt, vet inte om det var vatten eller bara nåt konstigt skum i den. I vilket fall som helst så lyckades jag komma ur tåget här i Skövde och gick hem. När jag kom hem så orkade jag inte ta på med mina tofflor utan gick i bara stumporna fram till min dörr här i korridoren, vilket var dumt gjort. Framför min dörr hade en glasflaska åkt i golvet och det var krossat glas överallt inkl. i min fot. Efter en smärre opertion på mej själv och städning av golvet utanför min dörr, tyckte jag att jag förtjänade att bara ligga i soffan och glo på tv och äta choklad och glömma att universum var emot mej. Det gick inte så bra. Framför tv:n var det en stor pöl med utspilld sprit som jag var tvungen att städa upp och så flytta på möbler för att överhuvudtaget kunna sitta och titta på tv:n.

Imorgon ska jag berätta om hur utvecklingen med min snygge granne framskrider!

fredag, november 04, 2005

ett riktigt brev

Jag tänkte att det nog var dags att skriva här igen. Idag gjorde jag nåt som jag inte har gjort på länge, jag skrev ett "riktigt" brev, alltså ett sånt på papper med penna, tja, ni vet nog vad jag menar. Jag hade nästan glömt hur man gör och naturligtvis kom jag inte ifrån smilis och sånt, men ändå.

Imorgon ska mina grannar ha fest och jag ska väl sitta på mitt rum och låtsas att jag inte är hemma, som jag brukar. Men min korridor är okej, jag vill bara inte festa med dom, och eftersom det är det enda sättet dom kan umgås på, så blir det ju bara att man pratar lite ytligt då och då, men det okej. Jag kanske kan skriva lite lite på mitt litterara alster imorgon kväll, eftersom jag ändå inte kommer att kunna sova och jag har ju inte skrivit på länge!

tisdag, november 01, 2005

idag...

Just nu lyssnar jag på Radio Qult, det är, så där bra, hoppas jag var liiite bättre när jag sände. Jag tror att när man lyssnar på såna här "skit snacks" program, spelar det stor roll om man gillar människorna som pratar eller inte. De här som pratar nu t.ex. är ganska tråkiga och ämnen de pratar om är också lite tråkiga, dessutom sluddrar dom. Å andra sidan var jag lika dålig när jag började sända (så dom har ju framtiden för sig) och mina program kommer nog att gå till historien som de mest flummiga ostrukturerade och tråkiga programmen i historien.

Jag önskar att jag var rolig och sa roliga saker, och kunde göra ett humorprogram som typ "Roll on" i P3. Dom pratade om önskningar idag i R.Q, om man fick en önskning, vad skulle man önska sig då, jag skulle önska att jag var rolig och kunde få människor att skratta för det är nog det svåraste jag vet och det mest ångestframkallande. Plugga är också något som framkallar ångest och det ska jag göra nu, sen ska jag nog fantisera lite om min snygge granne det är inte ångest framkallande.